Άλμπα - Φενέρμπαχτσε 70-74: «Διπλό» με την υπογραφή του Βέστερμαν!

Άλμπα - Φενέρμπαχτσε 70-74: «Διπλό» με την υπογραφή του Βέστερμαν!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Φενέρμπαχτσε – αν και κακή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης – κατάφερε να φύγει νικήτρια απ’ το Βερολίνο, νικώντας την Άλμπα (70-74).

Οι Τούρκοι στην 1η περίοδο είχαν αρκετά λάθη, κακές επιστροφές στην άμυνα και ήταν αρκετά αναποτελεσματικοί. Όλα έδειχναν πως η Φενέρ δε θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι απ’ την αναμέτρηση. Αν και προηγούταν 7 λεπτά πριν τη λήξη της 1ης περιόδου (13-17), η Άλμπα εκμεταλλεύθηκε τα πολλά λάθη των παικτών του Ομπράντοβιτς και κατάφερε να προηγηθεί, έχοντας «χτίσει» ένα 9-0 σερί.

Στη 2η περίοδο η Άλμπα έφθασε να προηγείται με +10, ωστόσο σε εκείνο το σημείο εμφανίσθηκε ο Λουίτζι Ντατόμε και με ένα επιθετικό… ρεσιτάλ έβαλε ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του. Παρ’ όλα αυτά, η 2η περίοδος έληξε με σκορ 41-33 υπέρ των Γερμανών.

Στην ανάπαυλα το μόνο δεδομένο είναι ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έβαλε το… λιθαράκι του, καθώς στην 3η περίοδο η Φενέρμπαχτσε παρουσιάστηκε εμφανώς καλύτερη. Με «όπλο» την άμυνα η Φενέρ κατάφερε να «ρίξει» τη διαφορά στο -3 (51-48), ωστόσο οι άστοχες επιλογές του Ντίξον βοήθησαν την Άλμπα να προηγηθεί με το +6 στο τέλος της περιόδου (56-50).

Στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο, ανέλαβε αφ’ ενός ο Κώστας Σλούκας κι αφ’ ετέρου ο  Λέο Βέστερμαν, οι οποίοι οδήγησαν τη  Φενέρ σε μια… επική ανατροπή.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας πόιντ γκαρντ έφερα στα ίσα την αναμέτρηση (60-60) 6 λεπτά πριν τη λήξη της, καθώς πέτυχε 2 τρίποντα. Παράλληλα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έπαιξε εξαιρετική άμυνα, «χτίζοντας» έτσι μία διαφορά των 5 πόντων, 1 λεπτό πριν τη λήξη. Ωστόσο ένα τρίποντο του Έρικσον έδωσε το δικαίωμα στην Άλμπα να ελπίζει για τη νίκη, καθώς μείωσε στους 2 πόντους, 44 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη! Παρ’ όλα αυτά, ο Βέστερμαν απάντησε με τον ίδιο τρόπο και η Φενέρ κατάφερε να φύγει νικήτρια.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 41-33, 56-50, 70-74

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X