Μπαρτσελόνα - Λεγκανιές 5-0: Εύκολα στους «8» του κυπέλλου οι «Μπλαουγκράνα»

Μπαρτσελόνα - Λεγκανιές 5-0: Εύκολα στους «8» του κυπέλλου οι «Μπλαουγκράνα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα (2-1) από τη Βαλένθια στο Μεστάγια, επανήλθε στις νίκες, επικρατώντας της Λεγκανιές με το ευρύ 5-0 για τον θεσμό του κυπέλλου.

Οι ποδοσφαιριστές των «Καταλανών» προσπαθούν να… μυηθούν ακόμα στα «θέλω» του Κίκε Σετιέν κι αυτό φαινόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της σημερινής αναμέτρησης.

Οι Μαδριλένοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ μόλις στο 4΄ με το πολύ ωραίο πλασέ του Γκρίζμαν. Ο Λενγκλέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 28΄ με δυνατή κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ξέμειναν από… ανάσες κι αυτό έκανε ευκολότερο το έργο των «Μπλαουγκράνα. Ο Λιονέλ Μέσι «έγραψε» το 3-0 στο 59΄, ενώ στο 77΄ ο Βραζιλιάνος Αρτούρ έκανε το 4-0 με περιπετειώδη τρόπο. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Μέσι, διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα.

Μπαρτσελόνα (Κίκε Σετιέν): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα (64΄ Φίρπο), Βιντάλ (60΄ Ράκιτιτς), Μπουσκέτς, Ντε Γιόνγκ, Μέσι, Γκρίζμαν (72΄ Αρτούρ), Φατί

Λεγκανιές (Χαβιέρ Αγκίρε): Κουεγιάρ, Ταρίν, Αβαζίεμ, Σιόβας, Ροσάλες, Μέσα (57΄ Εράσο), Πέρεθ, Σίλβα (57΄ Ροντρίγκες), Ρουϊμπάλ, Ροντρίγκεθ, Μπρέιθγουεϊτ (71΄ Πλόμερ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X