Μαρούπα: «Ο Σαββίδης πήρε την Ξάνθη και την έσωσε από τους Τούρκους!»

Μαρούπα: «Ο Σαββίδης πήρε την Ξάνθη και την έσωσε από τους Τούρκους!»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μέλος της ΕΕΑ Ειρήνη Μαρούπα, παραδέχθηκε σε δηλώσεις της ότι γνωρίζει πως η ΠΑΕ Ξάνθη ανήκει στην οικογένεια του Ιβάν Σαββίδη. Ωστόσο, σε δηλώσεις της στον Metropolisυπογράμμισε πως ο Σαββίδης πήρε την Ξάνθη για να «την σώσει από τους Τούρκους».

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis FM, η Ειρήνη Μαρούπα:

«Ο κ. Αρκούδης με μεγάλη ευκολία εισηγήθηκε την απόφαση να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Εμένα με βρίζουν όλοι οι οπαδοί. Από τον Ολυμπιακό με κατηγορούν ότι πήγα τρεις μέρες για διακοπές στην Ξάνθη. Εγώ είπα στην Επιτροπή ότι ο κ. Σαββίδης έχει την Ξάνθη, αλλά τους τόνισα να μην επιβαρυνθεί ο ΠΑΟΚ με βαρύτατες ποινές γιατί την πήρε με σκοπό να την σώσει από Τούρκους. Εγώ όντως βρέθηκα στην Ξάνθη και έβγαλα φωτογραφίες το γήπεδο και το ξενοδοχείο. Ο κ. Σαββίδης δεν πήρε την Ξάνθη για να νοθεύσει το ποδόσφαιρο. Το δείχνει άλλωστε η κίνησή του να δώσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του (Ουάρντα) στη Λάρισα.

Αυτό που τους τόνισα είναι ότι θα πρέπει να δούμε και τις άλλες καταγγελίες και τα γεγονότα που υπάρχουν για τον Ολυμπιακό. Εγώ δεν κλαίγομαι σε κανένα ραδιόφωνο. Κάποιοι δεν αξίζουν να φοράνε παντελόνια. Όταν έρχονται οι συνέπειες των αποφάσεών τους κάποιοι κρύβονται πίσω από τα φουστάνια μιας γυναίκας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X