«Στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Νέλσον Ολιβέιρα!» (ΦΩΤΟ)

«Στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Νέλσον Ολιβέιρα!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Νέλσον Ολιβέιρα στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Μπορεί η Γούλβς να μην επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον επιθετικό της ΑΕΚ και όλα να έδειχναν πως θα μείνει στα κιτρινόμαυρα, αλλά οι Πορτογάλοι ρίχνουν λίγο λάδι ακόμα στη φωτιά. Συγκεκριμένα, στο πρωτοσέλιδο της «A’ Bola» σήμερα φιγουράρει ο σέντερ φορ της Ένωση μαζί με μερικά ακόμα ονόματα επιθετικών που ενδιαφέρον την Σπόρτινγκ.

Πέρα όμως από την πώληση του Φερνάντες, η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας κοιτάζει εσχάτως και για την ενίσχυσή της, με το σοβαρό τραυματισμό του Βραζιλιάνου επιθετικού της, Λουίζ Φελίπε (υπέστη ρήξη χιαστών πριν λίγες ημέρες) να την υποχρεώνει να τρέξει για να καλύψει άμεσα το κενό του.

Ο Μεχντί Ταρεμί ήταν ένας από τους παίκτες που βρέθηκε ψηλά στη λίστα της, όμως ο φορ της Ρίο Άβε και της εθνικής ομάδας του Ιράν κρίθηκε ακριβός, σύμφωνα με ρεπορτάζ της A Bola, με το ίδιο μέσο να υποστηρίζει στο σημερινό του πρωτοσέλιδο πως η Σπόρτινγκ εξετάζει την περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ.

Θυμίζουμε πως η ρήτρα που έχει βάλει η Ένωση στον Ολιβέιρα το περασμένο καλοκαίρι είναι ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ και δεν έχει διάθεση να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα με πρόταση κάτω των 5 εκατομμυρίων, με την Σπόρτινγκ να καλείται να κάνει μία πρόταση που θα ικανοποιήσει την ΑΕΚ, αν θέλει να γίνει το deal.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X