Ψωνίζει από... BCL ο Ολυμπιακός: Κοντά σε Ρότεν

Ψωνίζει από... BCL ο Ολυμπιακός: Κοντά σε Ρότεν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την απόκτηση του Οκτάβιους Έλις, που απόψε αναμένεται να κάνει ντεμπούτο απέναντι στην Μπασκόνια, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση και ενός γκαρντ. Σύμφωνα με το Eurohoops, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του Τόνι Ρότεν. Πάντως κάτι τέτοιο για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται από τους Πειραιώτες.

Ο 26χρονος γκαρντ (1,98μ.) ανήκει στην Ανβίλ, ωστόσο υπάρχει όρος που του επιτρέπει να αποχωρήσει μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της πολωνικής ομάδας στο Basketball Champions League. Μετά τη χθεσινή ήττα από την Μπαντίρμα η πολωνική ομάδα δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, συνεπώς ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την απόκτησή του.

Ο Αμερικανός είχε επιλεγεί το 2012 στο «25» του ντραφτ από τους Γκρίζλις μετά από μόλις μια σεζόν στο κολέγιο της Washington. Στο ΝΒΑ έπαιξε μέχρι το 2016 σε Μέμφις και Φιλαδέλφεια έχοντας 11,1 πόντους, 3 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ σε 21,2 λεπτά κατά μέσο όρο και συνολικά 151 εμφανίσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X