Η ΑΕΚ θέλει να πάει Ριζούπολη μέχρι την «Αγιά Σοφιά»!

Η ΑΕΚ θέλει να πάει Ριζούπολη μέχρι την «Αγιά Σοφιά»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στη λήψη μια μεγάλης απόφασης είναι η ΑΕΚ!

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπάρχουν πολύ σοβαρές σκέψεις πλέον για αποχώρηση από το ΟΑΚΑ και μετακόμιση στη Ριζούπολη ως μια μόνιμη έδρα. Οι συγκεκριμένες σκέψεις αφορούν την επόμενη σεζόν, αλλά και όσο διάστημα απαιτηθεί ακόμα και μέχρι την επιστροφή της ομάδας στο «σπίτι» της, την «Αγιά Σοφιά»!

Μάλιστα οι σκέψεις μόνο σε θεωρητικό επίπεδο δεν είναι καθώς στο Μαρούσι έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συσκέψεις και συναντήσεις αναφορικά με το εν λόγω ζήτημα. Ενώ, υπάρχουν και επαφές με τους υπεύθυνους του γηπέδου. Τι έκανε την Ένωση να σκεφτεί αυτή την μετακόμιση κοντά στην πόλη της;

Ενας από τους βασικούς λόγους που ενδέχεται να γίνει και οριστική η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί φυσικά το θέμα των συνεχών κλήσεων της ΠΑΕ σε απολογία. Η ΑΕΚ δέχεται συνεχώς κλήσεις και τιμωρίες για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, αλλά και εκτός περιβάλλοντα χώρου του Ολυμπιακού σταδίου. Κάτι που φυσικά είναι αδύνατο να ελέγξει η ΠΑΕ.

Πρόστιμα πέραν πάσης λογικής

Υπενθυμίζουμε πως το ΟΑΚΑ έχει μια μεγάλη ιδιοτροπία. Την ίδια στιγμή που στα περισσότερα γήπεδα πέντε μέτρα έξω από την εκάστοτε θύρα θεωρείται δημόσιος χώρος, στο «Σπύρος Λούης» ο… περιβάλλοντας χώρος επεκτείνεται σε πολλαπλάσια ακτίνα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα από ομάδες ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με την ΑΕΚ. Έτσι η ΠΑΕ είναι μονίμως κατηγορούμενη και πληρώνει βαρύτατα πρόστιμα συνεχώς, ενώ είναι και σε κίνδυνο η έδρα της.

Μάλιστα, όσον αφορά στα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του ΑΕΚ – Ολυμπιακός, η Αστυνομία σημειώνει ότι το κυρίως κομμάτι των επεισοδίων έγιναν έξω από τον περιβάλλοντα χώρο, αλλά το επιβαρυντικό για την Ένωση είναι ότι κάποιοι αποπειράθηκαν να μπουν δίχως εισιτήριο στο γήπεδο.

«Δεν γίνεται η ΑΕΚ να πληρώνει για τον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και για τη συνολική έκταση της εγκατάστασης που πιάνει τη… μισή Αθήνα και είναι αδύνατο να ελεγχθεί από εμάς», σημείωναν οι άνθρωποι του Δικεφάλου ενόψει και της απολογίας που εκκρεμεί για όσα έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στο στρατόπεδο της Ένωσης υποστηρίζουν ότι είναι αδιανόητο και πέραν πάσης λογικής να τιμωρηθεί η ομάδα με ποινή έδρας σε ένα ντέρμπι που και πάλι διεξήχθη χωρίς το παραμικρό πρόβλημα εντός γηπέδου, επειδή μια ομάδα αναρχικών είχε επεισόδια με την Αστυνομία.

Τα πρόστιμα είναι τα… μισά έσοδα από τα εισιτήρια

Την ίδια στιγμή υπάρχει ένα μεγάλο παράδοξο που έχει κάνει έξω φρενών τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί φέτος στην Ένωση για τον… περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ είναι τα μισά έσοδα από τα εισιτήρια που έχουν κοπεί φέτος. Τα συνεχή επεισόδια, οι κλήσεις και οι τιμωρίες οδηγούν την ΠΑΕ ΑΕΚ ουσιαστικά προς την μετακόμιση στην Ριζούπολη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X