Η κοπή της πίτας του συνδυασμού «Πολιτών Πολιτεία» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η κοπή της πίτας του συνδυασμού «Πολιτών Πολιτεία» στη Νέα Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κοπή της πίτας του συνδυασμού με επικεφαλής τον Γιάννη Βούρο έλαβε χώρα χθες στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Παρουσία πλήθους συμπολιτών μας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Νέας Φιλαδέλφειας, η εκδήλωση για την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας του συνδυασμού του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου.

Ο Δήμαρχος, μετά τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την εμπιστοσύνη και τη δύναμη που του δίνουν για να ανταπεξέλθει στο δύσκολο μεν, αλλά και καθ’ όλα τιμητικό δε, έργο που έχει αναλάβει.

Ακολούθως κάλεσε τα αιρετά στελέχη του συνδυασμού “Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία” να απευθύνουν χαιρετισμό, τονίζοντας πως μαζί δουλεύουν και θα δουλεύουν νυχθημερόν για την βελτίωση όλων των πτυχών της καθημερινότητας του Δήμου μας.

Η ενθουσιώδης συγκέντρωση έκλεισε με την ομιλία του Δημάρχου.

Ο Γιάννης Βούρος αναφέρθηκε σε αυτά που ήδη έχει πράξει η δημοτική αρχή στους πέντε πρώτους μήνες της θητείας της, ανέπτυξε τον σχεδιασμό του για τα έργα που πρόκειται να γίνουν στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας τους προσεχείς μήνες ενώ έκλεισε καταχειροκροτούμενος την ομιλία του τονίζοντας πως η προσπάθειά του για συναινέσεις, συμπορεύσεις και συνεργασίες, δεν έγινε από αδυναμία αλλά ήταν μία συνειδητή του επιλογή. Υπηρετώντας το πνεύμα του Κλεισθένη και της απλής αναλογικής. Σε καμία όμως περίπτωση αυτό δεν σημαίνει πως θα ανεχθεί στο έργου του υπονομευτές και Δούρειους ίππους.

Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης (γενικός αρχιερατικός επίτροπος της Ι.Μ.) συνοδευόμενος από τον π. Παντελεήμονα, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αττικής Γιώργος Δημόπουλος, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού του Γ. Πατούλη, Σοφία Αλυμάρα, Γιώργος Βλάχος, Φαίη Καλογήρου, Ελένη Αβραμοπούλου, η συνεργάτης του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη Χριστίνα Γαλανοπούλου, η συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Νινέτα Γαλή, η αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας Γκέλλυ Σακαλόγλου, ο δημοτικός σύμβουλος ΝΦ-ΝΧ Πέτρος Λαζαρίδης, ο πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου Στάθης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ευάγγελος Ασλανίδης, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιάννης Τσούτσας, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι τοπικών πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της πόλης μας, τους οποίους ο Δήμαρχος ευχαρίστησε από καρδιάς για την παρουσία τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X