Σίμπσον: «Η ΑΕΚ έχει έμπειρους και σημαντικούς παίκτες»

Σίμπσον: «Η ΑΕΚ έχει έμπειρους και σημαντικούς παίκτες»
Photo Credits: INTIME

Ο Τρέβις Σίμπσον μίλησε για τον αυριανό αγώνα της Ράστα Βέχτα κόντρα στην ΑΕΚ για το BCL και τόνισε μεταξύ άλλων ότι η «Ένωση» είναι μία πολύ καλή ομάδα, παρόλο που έχει απουσίες.

«Θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ματς για εμάς, αλλά και για την ΑΕΚ. Είναι μία ομάδα που διαθέτει πολύ έμπειρους και σημαντικούς παίκτες και μπορεί να έχει κάποιες απουσίες, αλλά, είναι η ΑΕΚ! Αυτό έχει σημασία. Θα παρουσιάσουν τον καλύτερο εαυτό τους, το θεωρώ δεδομένο. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε με το γνωστό τρόπο, τον δικό μας τρόπο, που έχει κάνει γνωστό τη Ράστα.

Η ΑΕΚ ξέρει ότι αν χάσει θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη κατάσταση και ταυτόχρονα θα βρεθούμε εμείς σε πάρα πολύ καλή θέση για την πρόκριση. Το κλειδί θα είναι η άμυνά μας και η προσπάθειά μας να ανοίξουμε το γήπεδο και να τρέξουμε. Η ΑΕΚ έχει κάποιες αλλαγές και μπορεί 1-2 παίκτες που φεύγουν ή έρχονται να μην κάνουν τη διαφορά, αλλά θα πρέπει να σταθούμε ότι κάποιες φορές δημιουργείται διαφορά. Κι επίσης έχει σημασία και ο χρόνος προσαρμογής της ομάδας στις νέες συνθήκες, αλλά και των νέων παικτών. Ξέρουν ότι θα έρθουν σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, αλλά να είστε σίγουροι πως δε θα φοβηθούν, ούτε θα παραδοθούν».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X