Στον Ηρακλή ο Καντζούρης

Στον Ηρακλή ο Καντζούρης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 46χρονος Έλληνας τεχνικός, Ηλίας Καντζούρης, θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο του Ηρακλή για το υπόλοιπο της σεζόν.
Στο πρόσωπο του πρώην βοηθού του Λούκα Μπάνκι, Ηλία Καντζούρη, βρήκε ο Ηρακλής τον άνθρωπο, υπό τις οδηγίες του οποίου θα πορευτεί η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Έλληνας προπονητής έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς στο παρελθόν έχει περάσει από τους πάγκους των Ζαλγκίρις, Ούνιξ Καζάν και Μπάμπεργκ, ενώ στην χώρα μας έχει βρεθεί μεταξύ άλλων σε σπουδαίες ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης. Στο πλάι του 46χρονου τεχνικού θα βρίσκεται ο Γιώργος Σιγάλας, γνωστός για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ ως παίκτης, ο οποίος διετέλεσε και προπονητής της Εθνικής Νέων το 2008.

Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τους Καντζούρη και Σιγάλα και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X