Λημνιός: «Ο κόσμος πρέπει να μας βοηθάει και όχι να μας γιουχάρει»

Λημνιός: «Ο κόσμος πρέπει να μας βοηθάει και όχι να μας γιουχάρει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV: 

«Κάναμε πολλά λάθη, υπήρχαν στιγμές που η αντίπαλη ομάδα έμοιαζε να αγωνίζεται με περισσότερους παίκτες. Δεν μαρκάραμε καλά και δεν είχαμε πλάνο ώστε να κλείνουμε τους αντιπάλους και να κάνουμε σωστές επιθέσεις».

Για τις αποδοκιμασίες: «Ο κόσμος θα πρέπει να μας βοηθάει και όχι να μας γιουχάρει, αλλά ο καθένας έχει την δική του άποψη. Είμαστε πρώτοι και με καθαρό μυαλό από εδώ και πέρα θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Τόνισε ότι: «Σίγουρα ανά διαστήματα στα τελευταία ματς δεν παίζουμε καλά. Σήμερα ήμασταν κακοί σε όλο το 90λεπτο. Εχουμε κάνει πολλές συζητήσεις στα αποδυτήρια και τόσο ο προπονητής, όσο και οι παίκτες προσπαθούμε για το καλύτερο. Μπορεί να μην παίζει καλά η ομάδα, αλλά κερδίζει. Σίγουρα το επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ είναι δύσκολο και θα πρέπει να παίξουμε πιο καλά».

Για την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης επεσήμανε: «Δεν γνωρίζω κάτι, δεν μας αφορά, εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κόπωση σημείωσε: «Θεωρώ ότι υπάρχει ενέργεια στην ομάδα. Στην Λαμία δεν ήμασταν τόσο καλοί γιατί δεν βοήθησε ο κακός αγωνιστικός χώρος, ενώ και η αντίπαλη ομάδα δεν βγήκε για να παίξει μπάλα. Θεωρώ, όμως, ότι βγάλαμε ένταση. Σήμερα η εμφάνιση ήταν αδικαιολόγητη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X