«Με 3 εκατ. ευρώ και για 4 χρόνια στην ΑΕΚ ο Αραούχο!»

«Με 3 εκατ. ευρώ και για 4 χρόνια στην ΑΕΚ ο Αραούχο!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε μέρα και πιο κοντά στην ΑΕΚ βρίσκεται ο Σέρχιο Αραούχο!

Η μεγαλύτερη «καψούρα» των οπαδών της ΑΕΚ είναι ο Αργεντινός επιθετικός που δεν μπορεί να περιμένει για να επιστρέψει στην Ελλάδα για την ομάδα στην οποία αγαπήθηκε και αγάπησε όσα καμία. Η συμφωνία είναι κοντά στην επίτευξή της με όλες τις πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια και να απομένουν ελάχιστα θέματα προς την οριστικοποίησή της.

Τα ισπανικά ΜΜΕ τώρα ρίχνουν λίγο λάδι ακόμα στη φωτιά λέγοντας πως δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα περιμένοντας να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Μάλιστα πρόσθεσαν και ένα νέο στοιχείο λέγοντας πως η συμφωνία αναφέρει ότι η Ένωση θα δώσει 3.000.000 ευρώ στη Λας Πάλμας, ενώ ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει για 4 χρόνια με τον Αργεντινό «Killer».

Για την ακρίβεια, η LaProvincia έγραφε: «Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ο επόμενος παίκτης της Λας Πάλμας που θα αποχωρήσει από την ομάδα όντας στον δρόμο προς την ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα επιστρέψει εκεί όπου έπαιξε άλλες δυο θητείες.

Στον αθηναϊκός σύλλογος, θα βρει ξανά τον Μάρκο Λιβάγια που έχει περάσει και εκείνος από την Λας Πάλμας.  Ο 27χρονος Αργεντινός το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2023 και είχε ρήτρα αγοράς 60.000.000 ευρώ, ήθελε πολύ να επιστρέψει στην ΑΕΚ και τώρα τα κατάφερε να επιστρέψει. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιγκέλ Άνζελ Μαρτίνεζ έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση της μεταγραφής του Τσίνο που θα αποφέρει 3.000.000 ευρώ στα ταμεία της ομάδας και έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για 4 χρόνια.

Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ, θα πρέπει πρώτη το ελληνικό κλαμπ να πωλήσει τον Νέλσον Ολιβέιρα που χθες έπαιξε 59 λεπτά απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτό που αναφέρουν πάντως οι πηγές μας από τις Κανάριες Νήσους, είναι πως τις επόμενες ώρες θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ. Σήμερα μάλιστα ο Αργεντινός δεν προπονήθηκε με το σύνολο του Πέπε Μελ στο γήπεδο, αλλά έμεινε στο γυμναστήριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X