Λήξη συναγερμού στο «Ελ.Βενιζέλος»: Ελέγχθηκε το γκρουπ των Κινέζων - Δεν νοσούν από κοροναϊό!

Λήξη συναγερμού στο «Ελ.Βενιζέλος»: Ελέγχθηκε το γκρουπ των Κινέζων - Δεν νοσούν από κοροναϊό!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συναγερμός σήμανε λίγο νωρίτερα σήμερα στο «Ελ. Βενιζέλος», όταν ένα γκρουπ Κινέζων τουριστών έφτασε στη χώρα μας από τη Ρώμη. Προληπτικά, έγινε έλεγχος από τις αρχές αν νοσούν από τον κοροναϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star οι επτά από τους 15 τουρίστες του γκρουπ είναι από την πόλη Ουχάν, από όπου ξεκίνησε η μετάδοση του νέου κοροναϊού. Η ξεναγός που θα αναλάμβανε να τους ξεναγήσει στη χώρα μας σήμερα το πρωί ενημέρωσε αξιωματικό της ασφάλειας αεροδρομίου, ο οποίος και κίνησε όλες τις διαδικασίες.

Γύρω στις 11:15 το πρωί το γκρουπ των Κινέζων προσγειώθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» και αμέσως πήγε εκεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και του αεροδρομίου για να κάνουν τον σχετικό έλεγχο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι δέκα Κινέζοι θα παρέμεναν στην Αθήνα μέχρι το μεσημέρι και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου και στις 16:00 θα πέταγαν αεροπορικώς για Σαντορίνη.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X