Η ξεφτίλα τους τελειωμό δεν έχει!

Η ξεφτίλα τους τελειωμό δεν έχει!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν κάτι μας δίδαξε η νίκη της ΑΕΚ επί του Περιστερίου είναι πως η «Βασίλισσα» είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα. Νίκησε όχι μόνο την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου, αλλά και τους διαιτητές, η χυδαιότητα των οποίων ξεπέρασε κάθε όριο στο «Ανδρέας Παπανδρέου» το απόγευμα του Σαββάτου.

Το… γνωστό σύστημα έχει εξαπολύσει κάθε είδους επίθεση με σκοπό να σταματήσει την ομάδα του Μάκη Αγγελόπουλου και του Ηλία Παπαθεοδώρου που παλεύει από την αρχή της χρονιάς κόντρα σε όλους και σε όλα. Αφού είδαν ότι ούτε με τους τραυματισμούς δεν κάμπτεται η Ένωση, ξεπέρασαν κάθε όριο μέσω των… στραγαλιών με τα αίσχη τους να γράφουν ιστορία ανάλογη με εκείνη της περιβόητης παράγκας του ποδοσφαίρου που μεσουρανούσε επί χρόνια.

Οι αριθμοί μπορεί να μην λένε πάντα την αλήθεια, αλλά στην προκειμένη περίπτωση αποτυπώνουν ξεκάθαρα το μέγεθος της ξεφτίλας. Στο χθεσινό παιχνίδι του Δικεφάλου με το Περιστέρι γράφτηκε ιστορία με τους προστατευόμενους του Παναθηναϊκού να ξεπερνούν ακόμα και τους πρωτοδιδάξαντες σε εύνοια και σκανδαλώδη διαιτησία.

Oι αποδείξεις – όσο περίεργο κι αν ακούγεται- ήρθαν μέσω ΕΣΑΚΕ. Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή δημοσίευμα κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά σχετικά με το χθεσινό ματς. Το Περιστέρι σημείωσε ρεκόρ από πόντους μέσω βολών με 32. Αναρωτιέστε ποιο ήταν το προηγούμενο; Αυτό άνηκε στον Παναθηναϊκό με 31 πόντους. Ρεκόρ που σημειώθηκε στη νίκη της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ επί των πρασίνων με την έναρξη του πρώτου γύρου. Για την… ιστορία, χθες, τα φάουλ ήταν 25-35 με την ΑΕΚ να έχει 10 περισσότερα, ενώ οι βολές είχαν αντίστοιχα μεγάλη διαφορά: 46-28.

Ακόμα μια απόδειξη ότι η «Βασίλισσα» έχει βάλει σκοπό να τους… τρελάνει όλους και δεν θα σταματήσει ούτε με κόντρα διαιτησία. Άλλωστε μετρά 12 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Σκαρφίζονται συνεχώς σχέδια για να σταματήσουν την ΑΕΚ. Την τελευταία ομάδα που έφερε στην Ελλάδα διεθνή τίτλο και την μόνη ομάδα που είναι βασική διεκδικήτρια όλων των διοργανώσεων στις οποίες συμμετέχει.

Ας είναι. Όλοι θα πάρουν τις απαντήσεις του στο τέλος της σεζόν. Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

O Γκρανκάσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X