Νέο σόου από Χάαλαντ και νέα «5άρα» της Ντόρτμουντ! (VIDEO)

Νέο σόου από Χάαλαντ και νέα «5άρα» της Ντόρτμουντ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ μιλάμε για φαινόμενο. Ο Έρλινγκ Χάλαντ μπήκε στο 65ο λεπτό σκόραρε άλλες δύο φορές (έφτασε τα 5 γκολ σε 70 αγωνιστικά λεπτά) και οδήγησε την Ντόρτμουντ στο εντυπωσιακό 5-1 επί της Κολωνίας.

Είναι τέτοιος ο θόρυβος που δημιουργεί με τις πρώτες του εμφανίσεις στην Γερμανία που ξεπερνάει την Ντόρτμουντ, ξεπερνά όλη την Bundesliga. Στο ντεμπούτο του με τους Βεστφαλούς έκανε χατ-τρικ μέσα σε 35 λεπτά στο εντυπωσιακό 3-5 επί της Άουγκσμπουργκ, όμως και πάλι αυτό δεν του έδωσε φανέλα βασικού απέναντι στην Κολωνία.

Οι συμπαίκτες του καθάρισαν το ματς, φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 σχετικά νωρίς (1’ Γκερεϊρό, 29’ Ρόις, 48’ Σάντσο), αλλά μόλις μπήκε στο γήπεδο ο Νορβηγός στο 65ο λεπτό ξεκίνησε το πάρτι!

Η Κολωνία είχε… τολμήσει να μειώσει σε 3-1 με τον Ουτ (64’) και κάπου εκεί πήρε την σκυτάλη ο φοβερός και τρομερός Ερλινγκ Χάαλαντ. Με κοντινή προβολή πέτυχε το πρώτο του γκολ στο νέο του σπιτικό (78’, 4-1) και με απίθανο πλασέ από πολύ δύσκολη γωνία έκανε το τελικό 5-1 (87’) φτάνοντας τα 5 γκολ σε 70 λεπτά συμμετοχής στην Bundesliga. Ασύλληπτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X