Γιάνκοβιτς: «Ο στόχος μας είναι να γίνουμε ομάδα ξανά!»

Γιάνκοβιτς: «Ο στόχος μας είναι να γίνουμε ομάδα ξανά!»
Photo Credits: INTIME

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να συσπειρωθεί ξανά, να βελτιώσει την εικόνα της για να πάρει τα αποτελέσματα που επιθυμεί.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Να γίνουμε ξανά ομάδα

Προερχόμαστε από μία πολύ κακή ήττα την περασμένη Τετάρτη με αντίπαλο της Μπούργκος στο Basketball Champions League. Δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα, αλλά η εικόνα που είχαμε ως ομάδα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Θεωρώ, ότι έχουμε μπροστά μας μια ευκαιρία να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να συσπειρωθούμε. Δεν είναι άλλοθι οι πολλές αλλαγές που έχουν γίνει και οι τραυματισμοί. Το παιχνίδι παίζεται μέσα στο παρκέ και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%.

Από κει και πέρα, αύριο παίζουμε σε μια ανταγωνιστική έδρα με το Περιστέρι. Μια πολύ καλή ομάδα, η οποία κι αυτή παίζει δύο ματς την εβδομάδα. Πρώτος μας στόχος είναι, είναι να γίνουμε ξανά ομάδα, να σκεφτόμαστε ως ομάδα και στην άμυνα και στην επίθεση. Ο αυριανός αγώνας είναι ένα μεγάλο τεστ ενόψει των δύο «τελικών» που έχουμε μπροστά για το BCL.

Tέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά τον κόσμο που μας ακολούθησε σε ακόμα ένα εκτός έδρας ματς. Να είναι σίγουροι, ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ακόμα περισσότερα, διότι εκπροσωπούμε μια μεγάλη ομάδα. Όλοι στην ομάδα έχουμε πίστη ότι όλα μπορούν να ανατραπούν και θα το αποδείξουμε από δω και στο εξής.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X