Ένα αστέρι γεννιέται… (ΦΩΤΟ)

Ένα αστέρι γεννιέται… (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα αστέρι γεννιέται… (ΦΩΤΟ)Το πράσινο στη φανέλα μη σας ξεγελά. Κατά βάθος, η καρδιά και η ψυχή είναι «κιτρινόμαυρη». Ο μικρός Πέτρος Καϊμακάμης, είναι ένα εκκολαπτόμενο αστεράκι του μπάσκετ. Ηδη, οι προπονητές του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες του και φαίνεται πως το μέλλον του ανήκει.

Ο 9χρονος Πέτρος, γιος του έγκριτου δικηγόρου Κωνσταντίνου Καϊμακάμη και εγγονός του Πέτρου Καϊμακάμη, δείχνει εξαιρετικά στοιχεία αγωνιζόμενος στη Δάφνη Δαφνίου, στην κατηγορία Junior 4 (με το νούμερο 52 στη φανέλα). Ο μικρός Πέτρος ξεκίνησε να γράφει τη δική του ιστορία και ίσως σε λίγα χρόνια, να γίνει ένας από τους παίκτες που θα χειροκροτούν οι Ενωσίτες στα ματς της ΑΕΚ. Αλλωστε, πέραν από ταλέντο, διαθέτει και όνομα βαρύ σαν ιστορία και με τεράστια σημασία.

Ο Πέτρος Καϊμακάμης, επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος και μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ, έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του και αποτελεί αναγνωρίσιμη και αξιοσέβαστη προσωπικότητα για το σύνολο των φιλάθλων. Που τώρα, μπορεί να καμαρώνει και για τα επιτεύγματα του μικρού Πέτρου με την πορτοκαλί μπάλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X