Δημητρούλιας: «Αρνούμαστε να χάσουμε»

Εικόνες από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ διεύρυνε κι άλλο το φετινό νικηφόρο σερί της φεύγοντας για δεύτερη φορά νικήτρια από την έδρα του Ολυμπιακού, αυτή την φορά για το Κύπελλο. Η «Ένωση» έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης επιβεβαιώνοντας με την αγωνιστική της παρουσία πως αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της κούπας. Η ΑΕΚ διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ ωστόσο εξίσου σημαντική είναι η δουλειά που έχει κάνει ο προπονητής, Δημήτρης Δημητρούλιας ο οποίος έχει «χτίσει» μια ομάδα που αρνείται να χάσει. Αυτό σχολίασε και ο ίδιος μιλώντας στην «Ώρα» τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στη ρεβάνς και θα βρει τον τρόπο για να κάνει το δύο στα δύο και να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Αρχικά αναφερόμενος στο που κρίθηκε η αναμέτρηση ο Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε: «Είχαμε την ηρεμία και την ενέργεια να αποδώσουμε αυτά που σχεδιάσαμε και να φτάσουμε σε ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι από εκείνο του πρωταθλήματος, καθώς παίζαμε έναν από τους δύο αγώνες που θα κρίνουν ποια ομάδα θα περάσει στον τελικό του Κυπέλλου».

Όσο για τη ρεβάνς και για το αν το αποτέλεσμα δίνει στην ΑΕΚ το πλεονέκτημα πρόκρισης παρέμεινε προσγειωμένος ξεκαθαρίζοντας πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα: «Η αναμέτρηση μας γεμίζει με εγωισμό ώστε να κερδίσουμε και τη δεύτερη, καθώς είμαστε στα μισά και ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι από σήμερα και με τον Μπουνέτα φυσικά. Η ομάδα δείχνει ότι έχει μεγάλο πάθος και αρνείται να χάσει. Πιστεύω ότι στην έδρα μας θα βρούμε και πάλι τον τρόπο να κερδίσουμε, ακόμα και με ένα γκολ».

Η ομάδα επέστρεψε ήδη στις προπονήσεις καθώς ακολουθεί αύριο ένα ακόμη παιχνίδι για το πρωτάθλημα στην Κέρκυρα απέναντι στον ΑΟ Φαιάκων. Ο προπονητής θα συνεχίσει το ροτέισον που ακολουθεί από την αρχή της χρονιάς δίνοντας έτσι “ανάσες” σε όσους  έπαιξαν την Τετάρτη εν όψει και του επαναληπτικού. Ο Μαρίν Μπουνέτα που αποβλήθηκε με κόκκινη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα στο “Γ. Κασιμάτης” καθώς το δελτίο του παίκτη δεν κρατήθηκε και έτσι δεν θα χάσει κάποιο ματς. Το πρόγραμμα περιλάμβανε χθες μια προπόνηση με τους παίκτες να κάνουν κυρίως αποφόρτιση. Η ΑΕΚ μπορεί να αποτελεί το φαβορί για το αυριανό παιχνίδι αλλά ο προπονητής τους ζήτησε να είναι συγκεντρωμένοι και φυσικά να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο, προκειμένου να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X