Φτηνά τη γλίτωσε η ΑΕΚ: Μια αγωνιστική κεκλεισμένων με αναστολή για το κάψιμο της σημαίας!

Φτηνά τη γλίτωσε η ΑΕΚ!

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του Basketball Champions League, έβγαλε την ετυμηγορία του για όσα έγιναν στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η απόφασή του, αφορά μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή ενός έτους. Συγκεκριμένα, η ποινή αφορά στη χρήση λέιζερ, στην ανάρτηση σημαιών εκτός των χωρών των διαγωνιζομένων ομάδων και στην πυρπόληση της σημαίας του Ισραήλ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του BCL αποφάσισε την τιμωρία της Ομάδας μας με μία (1) αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών», αλλά με αναστολή, για ένα (1) έτος.

Η ποινή αφορά στη χρήση λέιζερ, στην ανάρτηση σημαιών εκτός των χωρών των διαγωνιζομένων ομάδων και στην πυρπόληση της σημαίας του Ισραήλ στη διάρκεια της αναμέτρησης με Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η ποινή θα εκτελεστεί άμεσα, στην επόμενη αναμέτρηση, όπου θα επαναληφθούν πάσης φύσεως περιστατικά.

Αυτονόητο είναι, ότι εν όψει των καθοριστικών αναμετρήσεων της Ομάδας μας στο BCL, πρέπει οι οπαδοί μας να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X