Ο Αντετοκούνμπο αρχηγός στο All Star Game του ΝΒΑ για 2η συνεχόμενη χρονιά (ΦΩΤΟ)

Ο Αντετοκούνμπο αρχηγός στο All Star Game του ΝΒΑ για 2η συνεχόμενη χρονιά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για 2η συνεχόμενη χρονιά θα είναι αρχηγός της μίας ομάδας που θα λάβει μέρος στο All Star Game του NBA, ενώ απέναντι του θα βρεθεί η ομάδα Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο «Greek Freak» ήταν πρώτος σε ψήφους στην Ανατολή, θα λάβει μέρος στο All Star Game για τέταρτη φορά και θα επιλέξει τους συμπαίκτες του εκτός από τους βασικούς που έχουν ήδη ανακοινωθεί και θα είναι οι Σιακάμ (Τορόντο), Εμπίιντ (Φιλαντέλφεια), Ουόκερ (Βοστώνη), Γιανγκ (Ατλάντα).

Από την άλλη πλευρά ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος θα λάβει μέρος για 16η χρονιά, στην Δύση είναι στην βασική πεντάδα μαζί με τους Ντέιβις (Λέικερς), Λέοναρντ (Κλίπερς), Ντόντσιτς (Ντάλας) και Χάρντεν (Χιούστον).

Η επιλογή από τους δύο αρχηγούς θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου, μπορούν να επιλέξουν είτε από Ανατολή είτε από Δύση και θα γίνουν έτσι γνωστές οι ομάδες του All Star Game 2020 που θα γίνει στο Σικάγο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X