Στα…κόκκινα η αγωνία για τον Λάνγκφορντ, επισπεύδεται η απόκτηση ξένου!

Νέα ατυχία με τον Λάνγκφορντ, νοκ άουτ από το ματς με την Μπούργος
Photo Credits: INTIME

Στη Μαδρίτη παραμένει η αποστολή της ΑΕΚ, που ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής στην Αθήνα (αναμένεται Ελλάδα γύρω στις 7 το βράδυ). Βασικό θέμα συζήτησης, πάνω και από την κακή εμφάνιση και την ήττα από την Μπούργος, είναι η κατάσταση του Κιθ Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός αποχώρησε τραυματίας στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τους Ισπανούς και η αρχική εκτίμηση δείχνει θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Οριστική διάγνωση βέβαια, θα υπάρξει μετά την επιστροφή στην Αθήνα και τη μαγνητική τομογραφία που θα υποβληθεί.

Όπως και να έχει πάντως, από τη στιγμή που θα επιβεβαιωθεί η θλάση, θα πρόκειται για απουσία μίνιμουμ 2-3 εβδομάδων. Κάτι που απλά σημαίνει, πως ο σούπερ σταρ της ΑΕΚ θα είναι οριακά παρών στον τελικό του κυπέλλου στις 16 Φεβρουαρίου. Ο επαγγελματισμός και η προσεκτική ζωή του Λάνγκφορντ δίνουν αμυδρές ελπίδες πως θα νικήσει το χρόνο, αλλά η κατάσταση παραμένει οριακή. Ηδη μάλιστα, στην ΑΕΚ ανοίγουν ξανά τη λίστα με τις επιλογές για την – τελευταία – κίνηση με ξένο παίκτη που απομένει.

Αν και η αρχική σκέψη μετά την απόκτηση Ζήση ήταν να περιμένουν, ώστε να δουν πως θα ρολάρει η ομάδα και να κάνουν την κίνηση κοντά στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, η διαδικασία επισπεύδεται. Στην ΑΕΚ εξετάζουν επιλογές για παίκτες που θα παίζουν στις θέσεις 2 και 3, ώστε να συμπληρωθεί το παζλ. Ο παίκτης που θα έρθει δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο BCL, αλλά θα παίζει στην Ελλάδα, αντικαθιστώντας κάποιον από τους υπάρχοντες ξένους.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X