Ο Σάββας Θεοδωρίδης δικαιολόγησε την ντροπιαστική κίνηση του Σεμέδο (VIDEO)

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δικαιολόγησε την ντροπιαστική κίνηση του Σεμέδο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντροπή και αίσχος, ο Σάββας Θεοδωρίδης προσπάθησε να δικαιολογήσει την ντροπιαστική κίνηση του Σεμέδο να σπρώξει ένα ball-boy. Μάλιστα το πήγε και ένα βήμα παραπάνω… δήλωσε πως «Ο διαιτητής ήθελε να στερήσει από τον Ολυμπιακό τον Σεμέδο για την Κυριακή» και συγκεκριμένα από το ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κυρ-Σάββας:

«Ο διαιτητής ήθελε να στερήσει από τον Ολυμπιακό τον Σεμέδο για την Κυριακή», δικαιολογώντας επί της ουσίας την θλιβερή κίνηση του Πορτογάλου αμυντικού ο οποίος έσπρωξε και πέταξε κάτω το ball-boy.

«Ήταν ένα ματς θρίλερ. Ο ΟΦΗ ήθελε να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους εδώ. Δημιουργούσε προστριβές μόνος του ο διαιτητής χωρίς να υπάρχει λόγος. Με τις κάρτες τα σπρωξίματα. Ξεσήκωσε τους παίκτες. Εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να στερήσει από τον Ολυμπιακό τον Σεμέδο. Ήθελε να μην παίξει στο παιχνίδι της Κυριακής. Ο διαιτητής ήθελε να στερήσει από τον Ολυμπιακό τον Σεμέδο»

Δείτε ξανά την φάση: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X