Χωρίς Σεμέδο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ -Αποβλήθηκε μετά το τέλος με τον ΟΦΗ!

Χωρίς Σεμέδο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ -Αποβλήθηκε μετά το τέλος με τον ΟΦΗ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο στόπερ του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο έκανε μια ενέργεια που θέλει σύντομα να ξεχάσει! Πέταξε κάτω ball boy, επειδή κράτησε την μπάλα. Ο διαιτητής τον απέβαλλε και θα χάσει το ματς με την ΑΕΚ.

Μετά την λήξη του αγώνα ο Πορτογάλος σέντερ-μπακ, για κάποιο λόγο, θέλησε να πάρει την μπάλα από ball-boy και για να το πετύχει αυτό, το έσπρωξε και το έστειλε στο έδαφος. Μια αλήτικη συμπεριφορά που δεν μπορούσε να μείνει ατιμώρητη. Ο παίκτης του Ολυμπιακού απέφυγε για αυτή του την ενέργεια την απευθείας κόκκινη κάρτα, όμως ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη, η οποία ήταν η δεύτερη και έτσι, μετά την αποβολή του, χάνει τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Για να ρίξει τους τόνους, ο αριστερός μπακ των Ερυθρόλευκων, Τσιμίκας, έσπευσε να δώσει στο ball-boy τη φανέλα του, ενώ όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, απάντησε πως «θέλω να δω τι ακριβώς έχει γίνει για να το σχολιάσω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X