Σενάριο για Ζεράλδες και Ατρόμητο!

Σενάριο για Ζεράλδες και Ατρόμητο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες έχει τελειώσει για την ΑΕΚ καθώς δεν προπονείται πλέον στα Σπάτα και αναζητείται ο τρόπος που θα σπάσει ο δανεισμός του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πρόκειται για έναν παίκτη που αποτελεί… βραχνά τόσο για την Ένωση, όσο και τον σύλλογο της πατρίδας του.

Τα «Λιοντάρια» που διατηρούν τα δικαιώματα του 24χρονου μεσοεπιθετικού ως το καλοκαίρι του 2021 δεν καίγονται να τον εντάξουν στο ρόστερ τους καθώς δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, ενώ δεν δείχνει να έχει δουλέψει όλο αυτό το διάστημα που δεν αγωνίζεται. Έτσι, δουλεύεται μια σύμπραξη ανάμεσα στην ΑΕΚ και τους Πορτογάλους για το μέλλον το Ζεράλδες.

Εκτός από την Ρίο Άβε που είναι πάντα μια ανοικτή πόρτα για τον 24χρονο που έχει κάνει με εκείνη τη καλύτερη χρονιά της καριέρας του, έχει προταθεί στην πλευρά του ποδοσφαιριστή και η προοπτική του Ατρόμητου. Στην ομάδα του Περιστερίου ψάχνονται για την περαιτέρω ενίσχυση στην μεσαίας γραμμής και αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Το να μετακομίσει ο Ζεράλδες από το Μαρούσι στο… Περιστέρι δεν είναι το ιδανικό σενάριο για την ΑΕΚ γιατί δεν μια τέτοια περίπτωση ο Ατρόμητος δεν θα αναλάβει να καλύψει όλο το συμβόλαιό του ως το τέλος της χρονιάς. Στην Ένωση θα ήθελαν προφανώς μια ομάδα που να του καλύψει όλο το συμβόλαιο ώστε να μην συνεχίσει να πληρώνει τις καταστροφικές επιλογές του καλοκαιριού.

Η Ρίο Άβε, όπως αναφέρθηκε ξανά, είναι πάντα στο τραπέζι κι αν ανάψει το πράσινο φως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τότε θα επιστρέψει στο σύλλογο που έκανε την καλύτερη σεζόν του με προπονητή τον Μιγκέλ Καρντόσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X