Νικολαΐδης: «Αυτό που πρέπει να δείξουμε αύριο είναι ότι θέλουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας»

Νικολαΐδης: «Αυτό που πρέπει να δείξουμε αύριο είναι ότι θέλουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Ολυμπιακό, στα ημιτελικά του Κυπέλλου στο χάντμπολ. Ο Παναγιώτης Νικολαΐδης μίλησε για τον αυριανό αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο κρατάμε όμως το γεγονός ότι κερδίσαμε, συνεχίζουμε με ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς. Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι και δεν έχουμε επαναπαυθεί μετά τη νίκη μας στο Πρωτάθλημα. Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, όμως ο στόχος μας δεν αλλάζει και θα κυνηγήσουμε ό,τι μας αναλογεί ώστε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην έδρα μας. Θεωρώ ότι ακόμα μία φορά θα παρακολουθήσει και ο κόσμος πολύ ωραίο χάντμπολ. Οι λεπτομέρειες θα μετρήσουν ιδιαίτερα, ενώ η καλύτερη άμυνα πιστεύω θα κατακτήσει και τη νίκη. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πολύ στην ομάδα μου. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι θέλουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, ξεκινώντας από το αυριανό παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X