Στα 4 εκατ. ευρώ η πρόταση της Γούλβς για Ολιβέιρα - Δεν παραχωρείται η απάντηση της ΑΕΚ!

Στα 4 εκατ. ευρώ η πρόταση της Γούλβς για Ολιβέιρα - Δεν παραχωρείται η απάντηση της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρη στην κρούση των 4.000.000 ευρώ της Γούλβς για τον Νέλσον Ολιβέιρα!

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών είναι ο «καυτός» Πορτογάλος σκόρερ που με τις τρομερές εμφανίσεις του φέτος με την φανέλα της Ένωσης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης. Ένας εξ’ αυτών είναι η Γούλβς που τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Premier League, ενώ έχει προκριθεί και στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι Βρετανοί πλησίασαν την ΑΕΚ για την αγορά του 28χρονου επιθετικού, αλλα όπως το enwsi.gr πρώτο σας ενημέρωσε από χθες, οι κιτρινόμαυροι απάντησαν αρνητικά στην πρόταση που τους έγινε. Συγκεκριμένα, οι «Λύκοι» κατέθεσαν πρόταση στον Δικέφαλο ύψους 4.000.000 ευρώ για τον διεθνή Πορτογάλο, ποσό που δεν πλησιάζει τα «θέλω» της ΑΕΚ. Για την ακρίβεια, η Ένωση δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να φύγει παρά μόνο στην περίπτωση που κάποια ομάδα καταβάλει την ρήτρα των 6.500.000 ευρώ που υπάρχει στο διετές συμβόλαιο του Ολιβέιρα με τους κιτρινόμαυρους.

Έτσι, η απάντηση προς την Γούλβς ήταν μια. «Δεν παραχωρείται!». Άλλωστε εκτός από το γεγονός πως πρόκειται για βασικότατο γρανάζι της μηχανής του Μάσιμο Καρέρα, οποιοδήποτε ποσό κάτω από την ρήτρα του θεωρείται πολύ μικρό για την αξία του 28χρονου σέντρερ φορ που με την έλευσή του στην ΑΕΚ έχει αναπτύξει ξανά στενή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X