Η ΑΕΚ τσεκάρει τον Αργεντίνο φορ Νικολάς Λεγκιζαμόν!

Η ΑΕΚ τσεκάρει τον Αργεντίνο φορ Νικολάς Λεγκιζαμόν!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια νέα περίπτωση Μπλάνκο ψάχνει η ΑΕΚ στην Αργεντινή η ΑΕΚ. Ο 25χρονος Νικολάς Λεγκιζαμόν, αγωνίζεται στην Σάντα Φε και αποτελεί επιλογή για την κορυφή της επίθεσης.

Η αγορά της Αργεντινής είναι γνωστό ότι κρύβει «διαμάντια». Η «Ένωση» είχε φέρει πριν κάποια χρόνια τον Μπλάνκο στην Ελλάδα, τότε είχε δαπανήσει ένα μικρό ποσό και κατάφερε να αποκτήσει έναν στράικερ που αποδείχθηκε δεινός σκόρερ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10», ο Ίβιτς έχει εντοπίσει έναν παίκτη με προοπτικές. Όπως αναφέρουν στη λατινοαμερικάνικη χώρα, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον 25χρονο επιθετικό της Κολόν Σάντα Φε, Νικολάς Λεγκιζαμόν.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Πέδρο Αλντάβε, έχει μεταφέρει πρόταση δανεισμού στον πρόεδρο της Κολόν, Χοσέ Νέστορ Βινιάτι, η οποία περιλαμβάνει ενοίκιο 150.000 ευρώ, κάλυψη των αποδοχών του Λεγκιζαμόν από την ΑΕΚ και οψιόν αγοράς ύψους 2 εκατομμυρίων. Μάλιστα, η πρώτη αντίδραση του Βινιάτι, φέρεται να είναι θετική.

Βέβαια ακόμα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα η διάρκεια του δανεισμού του. Το συμβόλαιο του με την Σάντα Φε έληγε στις 30 Ιουνίου του 2020, όμως σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή υπέγραψε πρόσφατα τριετή ανανέωση συμβολαίου.

Ποιος είναι

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί όλη του την καριέρα στην Κολόν. Ο Λεγκιζαμόν γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 1995 στη Σάντα Φε την Αργεντινής. Έχει ύψος 1,81μ., χρησιμοποιεί το δεξί πόδι και θεωρείται επιθετικός περιοχής. Έχει αναδειχτεί από τις ακαδημίες της Κολόν και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα τον Ιούνιο του 2016 και από τότε μέχρι σήμερα, έχει 63 συμμετοχές με 10 γκολ και 6 ασίστ.

Φέτος έχει ελάχιστες συμμετοχές με την ομάδα του, μόλις 7, τελευταία ήταν στις 14/12, όταν έπαιξε 13 λεπτά στην ήττα της Κολόν Σάντα Φε από την Άρσεναλ Σαραντί με 2-1. Τα μόλις 341′ λεπτά που έχει αγωνιστεί φέτος είναι ένα από τα αδύναμα στοιχεία στην υπόθεση του.

Να αναφέρουμε ότι υπάρχει μια εκδοχή που θέλει την ΑΕΚ να τον θέλει δανεικό για 18 μήνες. Ο λόγος είναι απλός. Πρόκειται για έναν παίκτη που δεν έχει φορέσει την φανέλα άλλης ομάδας. Η μετακόμιση του από την Σάντα Φε, στην Αθήνα για μόλις έξι μήνες και χωρίς να έχει αγωνιστικό ρυθμό και πρότερη εμπειρία στο εξωτερικό, δεν θα είχε ευνοϊκές προϋποθέσεις για να τελεσφορήσει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X