Δυναμώνει κι άλλο η ΑΕΚ- Απέκτησε τον διεθνή Ρουμάνο Μπόγκνταν Κριτσιοτόϊου!

Δυναμώνει κι άλλο η ΑΕΚ- Απέκτησε τον διεθνή Ρουμάνο Μπόγκνταν Κριτσιοτόϊου!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή για το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, που ήρθε σε συμφωνία με τον Ρουμάνο Bogdan Criciοtoiu, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του enwsi.gr.

Ο 29χρονος (13/03/1990) αθλητής ύψους 1,96 μ. αγωνίζεται στη θέση του δεξιού ίντερ, με 5 χρόνια στη Γερμανική Μπουντεσλίγκα και διεθνή με όλες της εθνικές ομάδες της Ρουμανίας, έχοντας 42 συμμετοχές με την εθνική ανδρών. Ο Criciotoiu βρίσκεται ήδη στην Αθήνα κι αφού περάσει της ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει  μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου με οψιόν ανανέωσης.

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης για μια ακόμη φορά δεν δίστασε να βάλει το χέρι του στην …τσέπη για να δυναμώσει κι άλλο την φετινή ΑΕΚ που διαθέτει μακράν το καλύτερο υλικό στην ιστορία της. Η μεταγραφή του Ρουμάνου αποτελεί και την καλύτερη απάντηση της ΑΕΚ στην “ερυθρόλευκη” λάσπη για τις υποθέσεις των περσινών τελικών του πρωταθλήματος.

Ο Bogdan Criciotoiu ξεκίνησε την καριέρα από την Energia Lignitul Pandurii Targu-Jiu, με την οποία αγωνίστηκε έως τα μισά του 2011, για να μεταγραφεί στη συνέχεια στην  Πρωταθλήτρια Ρουμανίας HCM Constanta, όπου παρέμεινε μέχρι το 2014 κατακτώντας 4 Νταμπλ Ρουμανίας (2011, 2012, 2013, 2014), και 1 Σούπερ Καπ Ρουμανίας (2013), αλλά και μία 4η θέση στο EHF της σεζόν 2013-14. Με τις εμφανίσεις του το καλοκαίρι του 2014 παίρνει μεταγραφή για τη  γερμανική Friesencheim.

Αγωνίζεται για ακόμα ένα χρόνο στη Γερμανία και το κορυφαίο Πρωτάθλημα του πλανήτη με τη φανέλα της ThSV Eisenach (2015-16), για να επιστρέψει στην Ρουμανία για λογαριασμό της Dinamo Bucuresti. Με την ομάδα της πρωτεύουσας, θα κατακτήσει ένα ακόμα Super Cup (2016) και θα αγωνιστεί εκ νέου στα σαλόνια του Champions League. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, μετακομίζει στη γερμανική HC Bergischer, που αγωνίζεται στην Bundesliga, αλλά θα υποβιβαστεί στην 2η Κατηγορία όπου θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα της 2ης Κατηγορίας το 2018 και τη σεζόν 2018-19 θα τερματήσει στην 7η θέση της Bundesliga, μία από τις κορυφαίες της ιστορίας της.

Το καλοκαίρι του 2019 θα πάρει μεταγραφή στην εν ενεργεία κάτοχο του EHF, CSM Bucuresti, με την οποία έσπασε το συμβόλαιο του το Δεκέμβρη,  εξαιτίας των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου.

Με την προσθήκη του Ρουμάνου, η ΑΕΚ ενισχύει ακόμα περισσότερο διαθέτοντας μακράν το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία της που της επιτρέπει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις και των τριών διοργανώσεων που συμμετέχει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X