ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με κόσμο θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου στην Κρήτη!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με κόσμο θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου στην Κρήτη!
Photo Credits: INTIME

Με τον κόσμο της στο πλευρό της θα παίξει η ΑΕΚ στην Κρήτη στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr, ο κύβος ερρίφθη και πλέον υπάρχει ειλημμένη απόφαση για τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού με παρουσία θεατών, όπως αρμόζει στη διοργάνωση. Κάτι που σημαίνει, πως οι ΑΕΚτζήδες πρέπει να ανεβάσουν ρυθμούς και να κάνουν όσα απαιτούνται, για να βρεθούν στο μεγάλο ματς της 16ης Φεβρουαρίου.

Η απόφαση για την πραγματοποίηση του τελικού παρουσία θεατών, αποτελεί ένα θρίαμβο της λογικής. Διότι είναι σαφές, πως από τη στιγμή που στην τετράδα βρίσκονται ΑΕΚ, Διαγόρας Δρυοπιδέων, Προμηθέας Πάτρας και Περιστέρι, αφαιρείται κάθε ανησυχία για πιθανές εστίες έντασης. Πρόκειται για ομάδες που δεν εμπλέκονται σε οπαδική κόντρα ετών, αλλά αντίθετα συγκεντρώνουν όλες τις προϋποθέσεις για να διεξαχθεί ένας τελικός όπως αρμόζει στη διοργάνωση.

Η ΑΕΚ είχε ταχθεί εξ αρχής για την πραγματοποίηση του τελικού παρουσία θεατών και είχε τη σύμφωνη γνώμη τόσο του Διαγόρα, όσο και του Περιστερίου. Ο Προμηθέας πρόβαλε αντιρρήσεις και επιθυμούσε τη διεξαγωγή του ματς μόνο με παρουσία μαθητών. Ωστόσο, η ΕΟΚ συναίνεσε με αυτό που ζητούσε η πλειοψηφία των συμμετεχόντων και οδηγήθηκε στην απόφαση να επιτρέψει την παρουσία θεατών. Αρα, οι Ενωσίτες μπορούν να ετοιμάζονται για το ταξίδι και τη διαμονή τους στην Κρήτη, αφού πρώτα βέβαια η ΑΕΚ υπερβεί το εμπόδιο του Διαγόρα, στον ημιτελικό της 12ης Φεβρουαρίου.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X