Αποκάλυψη: Επαφή ΑΕΚ με Χουλτ για ανανέωση συμβολαίου!

Αποκάλυψη: Επαφή ΑΕΚ με Χουλτ για ανανέωση συμβολαίου!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός των δεδομένων αναγκών της ΑΕΚ για μεταγραφική ενίσχυση (στόπερ, επίθεση), υπάρχουν «ανοιχτά» μέτωπα και στον τομέα των ανανεώσεων.

Και μία από τις πιο σημαντικές εκκρεμότητες είναι ο Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός τον επόμενο μήνα γίνεται 30 ετών και βρίσκεται στον τρίτο χρόνο της παρουσίας του στην ΑΕΚ, καθώς αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2018. Και μετά από λίγους μήνες βοήθησε αρκετά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μπορεί για καιρό να υπήρχαν σκέψεις στην ΑΕΚ για τον Χουλτ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του «enwsi.gr» οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ήδη την πρώτη κίνηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Σουηδού. Ο Ιλια Ιβιτς έχει μιλήσει ήδη τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον εκπρόσωπο του για να επεκταθεί το συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια.

Με το ΟΚ του Μελισσανίδη για Χουλτ

Μια προοπτική που βλέπει με πολύ καλό μάτι ο ίδιος ο παίκτης αν ικανοποιηθεί οικονομικά («Θα ήθελα να υπογράψω συμβόλαιο για δέκα χρόνια…» είχε απαντήσει πριν λίγο καιρό σε σχετική ερώτηση), ενώ ήδη έχει δώσει την έγκριση του και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Φέτος ο Χουλτ μετρά 11 συμμετοχές, ενώ έχει συμπληρώσει ήδη τις 60 με την φανέλα της Ενωσης σε δύο χρόνια (3 ασίστ). Είναι παίκτης με σταθερή απόδοση που δείχνει να προσφέρει ασφάλεια στο αμυντικό κομμάτι. Δηλαδή, είναι πρώτα μπακ. Κάτι που δεν είναι ο Ελντερ Λόπες που έχει περισσότερο επιθετικά χαρίσματα και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Το τρέχον συμβόλαιο του Χουλτ περιλαμβάνει αποδοχές περίπου στις 300.000 ευρώ ετησίως, ενώ περίπου σε αυτό το επίπεδο αναμένεται να είναι και το νέο αν συμφωνήσει να υπογράψει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X