Αυτοί είναι οι δυο νικητές του διαγωνισμού του enwsi.gr για την σουίτα στο ΑΕΚ-Λάρισα!

Αυτοί είναι οι δυο νικητές του διαγωνισμού του enwsi.gr για την σουίτα στο ΑΕΚ-Λάρισα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρωτάθλημα της Super League συνεχίζεται με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Λάρισα στο ΟΑΚΑ!

Η Ενωση την Κυριακή στις 17:15 αντιμετωπίζει την ομάδα της Λάρισας στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 19η αγωνιστική της Super League.

Το enwsi.gr σε συνεργασία με την Capelli και το κατάστημα επίσημων προϊόντων στην Νέα Φιλαδέλφεια, σας στέλνουν στην σουΐτα του ΟΑΚΑ για να δείτε το σημαντικό ματς της Ενωσης κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλίας! Και σας προσφέρουν δύο εισιτήρια εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι:

  • Γιάννης Γλύκας
  • Βασίλης Ηλιόπουλος

Οι νικητές πρέπει μέχρι αύριο (Κυριακή 19/1) το πρωί και ώρα 11:00 να πάρουν τηλέφωνο στο κατάστημα της Capelli και να δώσουν τα ονόματα τους, μαζί με το ΑΜΚΑ τους.

Το τηλέφωνο του καταστήματος: 2168001366

Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή! 

Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις για τα προϊόντα της ΑΕΚ στο κατάστημα της Capelli στη Νέα Φιλαδέλφεια!

To επίσημο κατάστημα της Capelli στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πνεύμα των ημερών έχει ξεκινήσει μεγάλες εκπτώσεις στα επίσημα προϊόντα της ΑΕΚ!

Από τις 11 Νοεμβρίου οι εκπτώσεις ξεκίνησαν σε όλα τα καταστήματα της χώρας και το AEK Concept Store στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στους φίλους της Ενωσης.

Κάθε επίσημο προϊόν της ΑΕΚ από το κατάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια (Λεωφ. Δεκελείας 140), θα έχει έκπτωση 20% ως και 40% και η ίδια προσφορά θα ισχύει και τον Φεβρουάριο!

Εκεί μπορείτε να βρείτε από επίσημες εμφανίσεις της Ένωσης, ως φούτερ, μπλουζάκια, αλλά και ζακέτες. Πάντα με τον Δικέφαλο στο στήθος!

Σπεύσατε στη Νέα Φιλαδέλφεια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X