Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι της Τρίπολης

Εικόνες από το Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι του ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη:

Παναγιώτης Τσιντώτας: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα και θα πάρει πάνω του όλα τα ματς του κυπέλλου. Στην φάση που κέρδισε το πέναλτι ο Αστέρας , έχει κάνει λάθος εκτίμηση στην φάση. Όμως με τον τρόπο που λειτουργεί σωστά στην εκτέλεση, επηρεάζει και οδηγεί τον Μπαράλες σε αστοχία. Κατά τα άλλα ήταν εξαιρετικά σταθερός όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει.

Παουλίνιο Μότα: Μόχθησε και έτρεξε αρκετά ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ. Χρεώνεται λάθος στην φάση του γκολ του Αστέρα Τρίπολης, καθώς δεν πάει να μαρκάρει τον σκόρερ. Γενικώς προσπάθησε να δώσει περισσότερο βάση στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά στο πρώτο ημίχρονο είχε κάποια ανεβάσματα από την πλευρά του.

Μάριος Οικονόμου: Καλό παιχνίδι έκανε ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, ο οποίος επίσης επέστρεψε στο βασικό σχήμα. Μια φορά στο πρώτο ημίχρονο σε παράλληλη σέντρα από δεξιά και μια ακόμα στο δεύτερο ημίχρονο σε ατομική προσπάθεια του Τασουλή, πρόλαβε την τελευταία στιγμή να επέμβει και να βάλει το πόδι του για να σώσει καταστάσεις. Γενικώς έκανε καλό παιχνίδι.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Έδωσε πολλές μάχες με τον Μπαράλες. Κάποιες τις κέρδισε και κάποιες άλλες χρεώθηκε με υπερβολικά φάουλ. Στην φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Αστέρας προσπάθησε να μαρκάρει χωρίς να κάνει παράβαση. Σε γενικές γραμμές κρατούσε σωστά την θέση του και κάλυπτε τους χώρους. Είχε μόνο κάποια ζητήματα σε κάποιες από τις προσωπικές μονομαχίες.

Έλντερ Λόπες: Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ στο παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έκανε πολλή δουλειά από την πλευρά του. Ανέβηκε πολλές, πήρε καλές προσπάθειες και δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα του Αστέρα. Με πολύ όμορφη προσωπική ενέργεια, κατάφερε να κερδίσει και το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η ΑΕΚ. Είχε πάντως κάποια ζητήματα, όπως συνήθως, με τα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Μπορεί να ήταν αθόρυβος μέσα στο ματς, αλλά έβγαλε πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έστησε πολλές και καλές συνεργασίες από την αριστερή πλευρά. Προσπαθούσε να κτίσει σωστά τις επιθέσεις της ΑΕΚ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έκανε και πολλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι. Ακόμα και με πρέσινγκ χαμηλά στην άμυνα του αντιπάλου.

Αντρέ Σιμόες: Δεν είναι σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι ο Πορτογάλος χαφ και αυτό φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι. Έχει και αυτός μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ, καθώς δεν καταφέρνει να καλύψει σωστά τον σκόρερ του Αστέρα. Γενικώς έκανε πολλά λάθη και πολλά αχρείαστα φάουλ. Ωστόσο έχει ανεβάσει κάπως την απόδοση του και έχει βοηθήσει τουλάχιστον ανασταλτικά, στο τελευταία 20άλεπτο.

Πέτρος Μάνταλος: Ξεκίνησε το ματς στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, ως εσωτερικός χαφ. Προσπάθησε να προσαρμοστεί και να βρει γερά πατήματα στην συγκεκριμένη θέση. Ακολούθησε τον καλό ρυθμό της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο και δεν ξεχνούσε να βοηθήσει και στην ανασταλτική λειτουργία. Στο επιθετικό κομμάτι πάντως, η αλήθεια είναι πως αυτή την φορά συνολικά δεν κατάφερε να βοηθήσει.

Χρήστος Αλμπάνης: Επέστρεψε στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχε πολύ σωστές κινήσεις χωρίς την μπάλα στα πόδια του. Ενώ με την μπάλα στα πόδια, έκανε ορισμένες εξαιρετικές ενέργειες. Όπως ο τρόπος που έβγαλε μόνο του τον Βέρντε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Νέλσον Ολιβέιρα: Γύρισε στο βασικό σχήμα, σκόραρε ένα γκολ που ακυρώθηκε για λίγα… χιλιοστά, πέτυχε ένα γκολ από το σημείο του πέναλτι και γενικώς έκανε εξαιρετικά αισθητή την παρουσία του στην επίθεση της ΑΕΚ. Έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία όταν εξ επαφής πλάσαρε άουτ. Όμως ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης, βοήθησε ώστε να λειτουργήσει πολύ καλά η ομάδα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Ντάνι Βέρντε: Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ, παρόλο που θα μπορούσε με καλύτερα τελειώματα, να έχει πετύχει ένα ή και περισσότερα γκολ. Όμως ο Ιταλός εξτρέμ έβγαλε πολλή δουλειά στην επίθεση της ομάδας. Δημιούργησε πολλά ρήγματα με τον τρόπο που έκανε τις κινήσεις του και με τις προσωπικές του ενέργειες. Και ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ΑΕΚ και αυτός που έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

Στράτος Σβάρνας: Ήταν η πρώτη κίνηση του Καρέρα από τον πάγκο, προκειμένου να μπορέσει να δέσει την αμυντική λειτουργία και να αλλάξει τον σχηματισμό. Και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έκανε πολύ σωστά την δουλειά που του είχε αναθέσει ο Ιταλός τεχνικός.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Η δεύτερη αλλαγή του Καρέρα και η πρώτη συμμετοχή μετά από τα τέλη του Σεπτέμβρη. Ο Κλωναρίδης έπαιξε κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, είτε μόνος του, είτε με παρτενέρ τον Βέρντε στα τελευταία λεπτά. Ήταν κεφάτος, ήταν κινητικός και βοήθησε πολύ.

Μιχάλης Μπακάκης: Η 3η και τελευταία κίνηση από τον πάγκο. Ήταν αναγκαστική η αλλαγή, λόγω τραυματισμού του Παουλίνιο, αλλά έμοιαζε και επιβεβλημένη, καθώς από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο, η ΑΕΚ έπαψε να έχει ανασταλτικά προβλήματα στην δεξιά πλευρά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X