ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΑΕΚ έτοιμη για τη μεταγραφή της χρονιάς, επιστρέφει ο Νίκος Ζήσης!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΑΕΚ έτοιμη για τη μεταγραφή της χρονιάς, επιστρέφει ο Νίκος Ζήσης!
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκος Ζήσης βρίσκεται προ των πυλών της ΑΕΚ!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει αποδείξει στην παρουσία του στο τιμόνι της ΑΕΚ, πως δεν βάζει φραγμούς στα όνειρα του για την ομάδα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Σαντ Ρος στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είχε ξεκαθαρίσει με απόλυτο τρόπο, πως θα φέρει στην ομάδα παικταρά. Και θα το κάνει!

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, αυτό γίνεται με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Ο Αγγελόπουλος ετοιμάζει μια ατομική βόμβα, προχωρά τη μεταγραφή της χρονιάς και ετοιμάζεται να ντύσει ξανά στα «κιτρινόμαυρα» τον Νίκο Ζήση!

Στην ΑΕΚ έψαχναν τις τελευταίες ημέρες διεξοδικά ποια θα ήταν η ενδεδειγμένη επιλογή για την αντικατάσταση του Σαντ Ρος. Στην πορεία, προέκυψε και ο τραυματισμός του Νίκου Γκίκα. Η αναζήτηση έγινε σύνθετη, ειδικά από τη στιγμή που στην Ευρώπη υπάρχει δικαίωμα μόνο για μια αλλαγή ακόμα (στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει δυνατότητα για δύο). Οι Μάκης Αγγελόπουλος και Ηλίας Παπαθεοδώρου ζύγισαν όλα τα δεδομένα και κατέληξαν στον Νίκο Ζήση που φαντάζει ιδανική επιλογή.

Το story της μεταγραφής Ζήση!

Οι επαφές με την Μπανταλόνα και τον διεθνή άσο ήταν αλλεπάλληλες τις τελευταίες ημέρες. Η ΑΕΚ τινάζει την μπάνκα στον αέρα, προσφέροντας στον Ζήση συμβόλαιο 1,5 χρόνου με πλουσιοπάροχες απολαβές! Ενώ υπάρχει ποσό που θα δοθεί και στην ισπανική ομάδα για την απόκτηση του. Το «φλερτ» με τον Ζήση υπάρχει τα τελευταία χρόνια και δεν σταμάτησε ποτέ.

Τεράστιος παίκτης, με παραστάσεις από κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο, εμπειρία και γνώση των δεδομένων της ομάδας που τον ανέδειξε στο μπάσκετ. Το καλοκαίρι έφτασε πολύ κοντά, αλλά τότε ο 37χρονος γκαρντ προτίμησε να παρατείνει την παραμονή στο εξωτερικό και να παίξει στην ισπανική ACB με τη φανέλα της Μπανταλόνα, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Η επιλογή του Νίκου Ζήση είναι δεδομένο πως θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ΑΕΚ, που δεν ξεχνά την ποιότητα και το συναισθηματικό δέσιμο του με την ομάδα. Παράλληλα όμως, εξυπηρετεί και τα πλάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου. Με τον Ζήση στις επιλογές του, ο τεχνικός της ΑΕΚ βρίσκει την κατάλληλη ισορροπία μέσα στην ομάδα. Τον παίκτη που θα αξιοποιεί τον Κιθ Λάνγκφορντ, τον Ρέι και τα υπόλοιπα επιθετικά όπλα της ΑΕΚ, αλλά παράλληλα διαθέτει και το ψηλό κορμί στην περιφέρεια για να δίνει λύσεις στην άμυνα!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X