Τσέρι: «Με ήθελε η ΑΕΚ, αλλά έκλεισε τον Κρίστον!»

Τσέρι: «Με ήθελε η ΑΕΚ, αλλά έκλεισε τον Κρίστον!»
Photo Credits: INTIME

Πριν από ακριβώς δέκα ημέρες, έγινε γνωστό πως Ουίλ Τσέρι και Ουέιντ Μπάλντγουϊν είχαν ένα «χοντρό» επεισόδιο στην προπόνηση του Ολυμπιακού, με τον πρώτο να αντιδράει άσχημα. Αποτέλεσμα ήταν η διακοπή του συμβολαίου του Ουίλ Τσέρι, κάτι το οποίο επισημοποιήθηκε την Τετάρτη (15/01) και ο Αμερικανός γκαρντ είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Σε συνέντευξή του στο gazzeta.gr, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε και για την ΑΕΚ η οποία εξέφρασε το ενδιαφέρον της για εκείνον, αλλά εν τέλει αποκάλυψε πως… έκλεισε τον Σεμάζ Κρίστον!

Διαβάστε όσα είπε:

Τώρα ποια είναι τα σχέδιά σου; Έχεις προτάσεις από ομάδες;

«Ναι, έχω αρκετές προτάσεις και προσπαθώ να δω ποιο μέρος θα είναι καλύτερο για μένα. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να πάω σε ομάδα της Euroleague, γιατί πέρασε η προθεσμία».

Υπάρχει περίπτωση να παραμείνεις στην Ελλάδα;

«Βασικά, υπήρχε περίπτωση να πάω στην ΑΕΚ. Είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της. Ήθελα πολύ να πάω στην ΑΕΚ. Μίλησαν με τον ατζέντη μου κι εκείνος είχε μόνο καλά λόγια να μου πει για την ομάδα. Από όσο ξέρω τώρα η ΑΕΚ υπέγραψε τον Σέμαζ Κρίστον, είμαστε και οι δύο combo guards. Όταν μού το είπε ο ατζέντης μου χάρηκα, ήθελα να πάω, γιατί πίστευα πως ήταν το ιδανικό για μένα. Θα ήμουν μόλις 30 λεπτά απόσταση από εδώ που μένω και θα έπαιζα στην ΑΕΚ κι ίσως του χρόνου να μπορούσα να επιστρέψω στην Euroleague. Το επεισόδιο που συνέβη στην προπόνηση, έκανε τους προέδρους να σκεφτούν πως πρέπει να φύγω, αλλιώς θα είχα μείνει. Αν δεν μπορέσω να πάω πίσω στο ΝΒΑ, θα ήθελα να ολοκληρώσω την ευρωπαϊκή μου καριέρα ή όποια καριέρα στον Ολυμπιακό. Θα έμενα, μέχρι τότε, ειλικρινά. Θέλω να επιστρέψω του χρόνου!».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X