Μπακασέτας: «Το Κύπελλο πλέον είναι μονόδρομος για την ΑΕΚ»

Φιλάκια από τον Μπακασέταρο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας έδωσε συνέντευξη με αφορμή τον αυριανό (17:30) αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο arcadiasports

Πως περνάς στην Τουρκία ;

«Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία. Εδώ όλα είναι πολύ όμορφα. Απο την καθημερινότητα αλλά κυρίως τις συνθήκες που δουλεύουμε. Εκπληκτικά γήπεδα, κόσμος σε κάθε ματς και γενικά πολύ καλή οργάνωση του πρωταθλήματος».

-Οι αριθμοί σου είναι εκπληκτικοί και είμαστε ήδη στη μέση της σεζόν. Θεωρεις σωστή την επιλογή σου να πας στην Αλάνιασπορ;

«Θεωρώ ότι ήταν αυτό που χρειαζόμουν την στιγμή που έγινε η μετεγγραφή. Μου φέρονται πολύ καλά, παίζω στη θέση μου και είμαι πιο απελευθερωμένος. Σημαντικό ρόλο έχει παίξει η συνύπαρξη μου με τους Τζαβέλλα, Σιώπη κάτι που έκανε την προσαρμογή μου πολύ πιο εύκολη»

-Αύριο,στην Τρίπολη, εκεί που ξεκίνησε το δικό σου ποδοσφαιρικό ταξίδι, κοντράρονται δυο ομάδες που έπαιξες, πέτυχες πράγματα και αγαπήθηκες από τον κόσμο τους.

«Πράγματι είναι δυο ομάδες που μέσα μου έχουν ξεχωριστή θέση. Ο Αστέρας γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρο μου από μικρή ηλικία, καταφέραμε να παίξουμε στην Ευρώπη, να πάμε στον τελικό το 2013 και η ΑΕΚ με την οποία κατέκτησα πρωτάθλημα και έπαιξα στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως καταλαβαίνετε έχω ζήσει και με τις δυο ομάδες πανέμορφες στιγμές και με βοήθησαν και οι δυο πολύ και ως άνθρωπο».

-Παρακολουθείς τις δυο ομάδες φέτος;

«Όποτε έχω χρόνο βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα και κυρίως τις ομάδες που αγωνίστηκα καθώς όλες με βοήθησαν να γίνω αυτός που είμαι σήμερα. Περίεργη χρόνια και για τις δυο ομάδες, ξεκίνησαν άσχημα τη σεζόν. Ο Αστέρας δοκίμασε ένα πλάνο με τον νεαρό Ισπανό κόουτς δεν του βγήκαν τα αποτελέσματα και τώρα με την αλλαγή και τον Κ.Ράσταβατς φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα καθώς παίρνει αποτελέσματα. Η ΑΕΚ με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του καλοκαιριού ξεκίνησε τη σεζόν με την πλάτη στον τοίχο. Έχει αλλάξει τρεις προπονητές και δε βοηθάει την ομάδα να βρει χημεία. Ο Καρερα ίσως καταφέρει να γυρίσει το κλίμα. Το κύπελλο είναι μονόδρομος για την ΑΕΚ πλέον, αλλά και ο Αστέρας έχει παράδοση σε αυτό. Εύχομαι να γίνουν δυο ωραία παιχνίδια, να τα χαρεί ο κόσμος και ο καλύτερος να προκριθεί.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X