Λαχεία από λαχεία… διαφέρουν

Λαχεία από λαχεία… διαφέρουν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκινάμε από τα βασικά. Το τι θα «γεννήσει» μια μεταγραφή δεν το ξέρει ουδείς. Ούτε ο παίκτης, ούτε αυτός που τον επέλεξε, ούτε αυτός που πληρώνει, ούτε και εμείς. Εκτιμούμε ένα βιογραφικό, τις παραστάσεις του, τις φιλοδοξίες του και πως μπορεί να «κουμπώσει» στο υπάρχον ρόστερ. Υπάρχουν μεταγραφές τύπου Αρθο, υπάρχουν και Λιβάγια. Υπάρχουν Λέσκοτ, υπάρχουν και Γιόχανσον.

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι είναι η πρώτη κίνηση του Ιλια Ιβιτς ως τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ. Από την Ρωσία και αυτός έρχεται, όπως ήρθε και ο Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιβιτς δείχνει ότι έχει αναπτύξει την ατζέντα του, τα κονέ του, τις επαφές του. Καλό σημάδι αυτό. Δεν έμεινε στην Ιταλία, την Ελλάδα και την Σερβία.

Το κίνητρο του Σιμάνσκι

Πάμε πάλι πίσω στον Πολωνό. Tα λίγα παιχνίδια που έχει παίξει φέτος αφήνουν ερωτηματικό για το πότε θα είναι έτοιμος. Από την άλλη, αν ήταν βασικός δεν θα μπορούσε να έρθει στην ΑΕΚ. Μια ΑΕΚ που μπορεί να κινηθεί μόνο με περιπτώσεις δανεικών κατά βάσην. Ο παίκτης έχει μια μεγάλη φιλοδοξία, να παίξει ξανά, να επιστρέψει στην Εθνική του για το EURO 2020. Το κίνητρο σε αυτές τις περιπτώσεις και όταν μιλάμε για δεύτερο μισό της χρονιάς είναι μεγαλύτερο. Άρα και η διάθεση του παίκτη να… δείξει.

Εκεί ποντάρω πολλά στον Πολωνό χαφ. Με ότι πρόλαβα να μάθω και να δω, έναν κόφτη με μαρκαρίσματα υψηλού επιπέδου, επίμονα που δεν αφήνει τον αντίπαλο. Προφανώς και θέλει στήριξη στον άξονα και δεν μπορεί μόνος του να κρατήσει ένα ολόκληρο κέντρο και να αποτελεί και σκούπα μπροστά από τα στόπερ. Με την μπάλα στα πόδια, έχει μια πρώτη πάσα σε λίγα μέτρα αξιοπρεπέστατη, για να αποφεύγει τα λάθη. Στρατιώτης του άξονα, χωρίς ρίσκα, με αποκλειστικό σκοπό να δουλέψει για την ομάδα.

Η ΑΕΚ είχε και έχει ανάγκη τέτοιον παίκτη στον άξονα. Κόφτης επιπέδου δεν υπάρχει πια, με τον Σιμόες να παίζει ολοένα και σε πιο χαμηλές στροφές πλέον. Με έναν Σιμάνσκι σε καλό επίπεδο, θα μπορεί να πάρει μεγαλύτερη ελευθερία και ο Κρίστιτσιτς, και ο Σαμπανάτζοβιτς και ο Γαλανόπουλος όταν επιστρέψει, αλλά και ο Μάνταλος που αναγκάζεται συχνά-πυκνά να επιστρέφει για βοήθειες.

Αρωμα Ιβιτς

Η κίνηση με τον Σιμάνσκι είναι ψαγμένη. Έξυπνη. Κίνηση με… άρωμα Ιλια Ιβιτς. Αν πάει καλά και ταιριάζει με την ομάδα από το καλοκαίρι με δόσεις θα μπορεί να πληρώνει την ομάδα του για το 1.3 εκατ.ευρώ. Αν όχι, θα έχει πληρώσει 200.000 ευρώ στην Γκρόσνι. Οι αποδοχές θα είναι κλιμακωτές και συνολικά θα πάρει 1,8 εκατομμύρια ευρώ αν μείνει. Περίπου στα 400.000 ευρώ τον πρώτο και δεύτερο χρόνο, 450.000 ευρώ τον τρίτο και 500.000 ευρώ τον τέταρτο. Εξαιρετικό deal.

Ενα όμως δεν φτάνει. Η ΑΕΚ χρειάζεται άμεσα και στόπερ και έναν εξτρέμ ή δεύτερο φορ. Οι ανάγκες είναι μεγάλες. Ήδη χάθηκε μισός μήνας με τον χαφ. Η ΑΕΚ έπρεπε να τρέχει. Το λέγαμε πριν τον Σιμάνσκι, το λέμε και τώρα μετά την απόκτηση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X