Αντίστροφη μέτρηση για τον Περέιρα στην ΚΕΔ

Με ξένους διαιτητές τα ντέρμπι στην Ελλάδα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι φωνές γύρω από τον Βίτορ Μέλο Περέιρα είναι πολλές, με την ΑΕΚ να βάλλει εναντίον του συνεχώς για τα καταστροφικά του λάθη. Ο Πορτογάλος όπως όλα δείχνουν μετρά μέρες στην ηγεσία της ΚΕΔ, σύμφωνα με το Sport24.gr.

Οι άνθρωποι της FIFA και της UEFA θεωρούν ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και πως δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει. Ως εκ τούτου, προχωρούν ήδη οι διαδικασίες για την αντικατάστασή του, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί πριν από το τέλος της σεζόν, κάτι που θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες στο άμεσο μέλλον.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι του 2019 οι FIFA και UEFA στήριξαν τον Περέιρα, κάνοντας εισήγηση για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2020, σε μια περίοδο που είχε αρχίσει να δημιουργείται αρνητικό κλίμα για τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή. Λίγους μήνες μετά ωστόσο, και καθώς βρισκόμαστε σχεδόν στα μισά της φετινής σεζόν, ο Περέιρα δεν φαίνεται να απολαμβάνει πλέον την εμπιστοσύνη των διεθνών συνομοσπονδιών και βρίσκεται με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου.

Είναι προφανές μάλιστα, πως μαζί με τον Μέλο Περέιρα παρελθόν θα αποτελέσουν και οι δύο στενοί συνεργάτες του στην ΚΕΔ, Χουάν Αντόνιο Μαρίν και Λιφ Λίντμπεργκ.

Μέσα στο επόμενο διάστημα δρομολογείται η συνάντηση των Βαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζου, από την έκβαση της οποίας δεν αποκλείεται να επισπευσθούν οι εξελίξεις για τον Μέλο Περέιρα. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής αποτελεί “κόκκινο πανί” για τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ και το ενδεχόμενο άμεσης παύσης των καθηκόντων του, θα μπορούσε λειτουργήσει πυροσβεστικά, ώστε να ολοκληρωθεί με τη λιγότερη δυνατή ένταση το φετινό πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να αποφευχθούν σκηνικά που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτο πλήγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X