Γι’ αυτό φέρνει τον Σιμάνσκι η ΑΕΚ!

Στην Αθήνα ο Σιμάνσκι - Αύριο περνάει ιατρικά!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι είναι μία… ανάσα από την ΑΕΚ.

Ο Πολωνός έφθασε χθες στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ και σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει στην ομάδα.

Η «Ένωση» έκανε πρόταση εξάμηνου δανεισμού στην Αχμάτ Γκρόζνι, η οποία έγινε δεκτή, ενώ εμπεριέχει και οψιόν αγοράς ύψους 1.5 εκατομμυρίου ευρώ. Έτσι, η «Ένωση» φαίνεται πως καλύπτει ένα σημαντικό κενό στην μεσαία της γραμμή, το οποίο «γεννήθηκε» μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλου.

Ο Σιμάνσκι αγωνίζεται κυρίως ως οχτάρι αλλά μπορεί να παίξει και ως εξάρι. Είναι box to box μέσος και έχει πάρα πολλά τρεξίματα. Την εφετινή χρονιά στο ρωσικό πρωτάθλημα έχει σημειώσει 4 συμμετοχές, ενώ έχει συμβόλαιο με την ρωσική ομάδα έως το 2023. Η αξία του είναι στα 900 χιλιάδες ευρώ. Είναι 24 χρονών (γεννημένος 16/01/1995), έχει ύψος 1.82 μ. και είναι δεξιοπόδαρος. Ουσιαστικά, πρόκειται για έναν παίκτη που στην ΑΕΚ βλέπουν… πράγματα, ο οποίος θα μπορέσει να προσφέρει και δημιουργικά.

Το who is who 

Την καριέρα του την ξεκίνησε στην Μπελχάτοφ, αλλά το 2016 πήρε μεταγραφή στην Γιαγκελόνια. Στην εν λόγω ομάδα έμεινε έναν χρόνο, σημειώνοντας 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας από ένα γκολ και μία ασίστ σε 662 συνολικά λεπτά. Το καλοκαίρι του 2017, όμως, αποκτήθηκε από την Βίσλα Πλοκ. Εκεί, πήρε αμέσως φανέλα βασικού. Για την ακρίβεια την πήρε… σπίτι του. Σε 52 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 8 γκολ και 8 ασίστ, ενώ έγραψε συνολικά 4.489 λεπτά. Στην ομάδα έμεινε για ενάμιση χρόνο και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Αχμάτ Γκρόζνι. Τον Γενάρη του 2019 αποκτήθηκε από την ρωσική ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Μέχρι και σήμερα έχει παίξει 13 φορές, δίχως να έχει σημειώσει κάποιο γκολ ή ασίστ.

Συνολικά, λοιπόν, σε επαγγελματικό επίπεδο έχει 143 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει 13 γκολ και 14 ασίστ. Παράλληλα, πρέπει να τονίσουμε πως έχει 2 συμμετοχές με την Κ20 της Πολωνίας αλλά και 4 εμφανίσεις με την Εθνική Ομάδα.

Τέλος, να σημειώσουμε πως πολωνικός Τύπος, τόνιζε αυτές τις μέρες, πως ο Σιμάνσκι θέλει να… αλλάξει παραστάσεις και να πάει σε μία ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να ξανά κληθεί από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X