Μουρίνιο για Έρικσεν: «Δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη του»

Μουρίνιο για Έρικσεν: «Δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη του»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, σχετικά με την πιθανή έξοδο του Κρίστιαν Έρικσεν τον Ιανουάριο από το Λονδίνο.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός έχει ακόμα περίπου 6 μήνες στο συμβόλαιο του και σε περίπτωση που δεν ανανεώσει άμεσα, το χειμώνα μπορεί να μεταγραφεί από την Τότεναμ, για να μην αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

«Δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη του»

«Το μόνο που ξέρω είναι πως το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και τις συζητήσεις που έχω κάνει με τον Κρίστιαν δεν επιθυμώ να τις μοιραστώ» σχολίασε σε σχετική ερώτηση ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε την ντρίπλα του λέγοντας: «Δεν θέλω να προδώσω την εμπιστοσύνη του, εξαρτάται από τον ίδιο αν θέλει να σας πει το αν θα μείνει ή όχι.»

Ο Έρικσεν ήταν απογοητευτικός στην αήττα της Τότεναμ με 3-1 από τη Μπάγερν για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και έγινε αποδέκτης σκληρής κριτικής από τους οπαδούς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X