Ο προκλητικός άμισθος Κάκος και όλα όσα είπε στο OPEN (VIDEO)

Ο προκλητικός άμισθος Κάκος και όλα όσα είπε στο OPEN (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προκλητικός για ακόμα μια φορά ο… άμισθος Τάσος Κάκος στο Total Football του OPEN TV!

Όταν ήρθε η ώρα να σχολιαστούν οι επίμαχες φάσεις του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ένα… σόου ξεκίνησε μπροστά από τις κάμερες με τον Τάσο Κάκο να προσπαθεί να καλύψει ό,τι μπορεί από όσα δεν είδε ο Ισραηλινός Όρελ Γκρίνφελντ. Το θετικός πάντως είναι το γεγονός πως ο κόσμος… βλέπει και ο… άμισθος κριτικός διαιτησίας ξεφτιλίζεται μόνος του.

Ο Κάκος έφερε ως επιχείρημα το γεγονός πως ο Βράνιες δεν διαμαρτυρήθηκε και σηκώθηκε να συνεχίσει το παιχνίδι, ενώ είπε πως… ούτε στο μπάσκετ δεν θα έδιναν αυτό το φάουλ. Όσο για το διπλό πέναλτι του Βαρέλα ο πρώην διεθνής διαιτητής είδε θέατρο του Κρίστιτσιτς και τόνισε πως έπρεπε να δοθεί κίτρινη στον Σέρβο χαφ. «Ο Κρίστιτσιτς προσπαθεί να εκβιάσει από τον Βαρέλα το πέναλτι και έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕΚ για θέατρο” ανέφερε. Φυσικά, για το χέρι του Βαρέλα που προηγείται της φάσης, ούτε λόγος.

Δείτε όσα είπε χθες:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X