Με Ιμόμπιλε... δεν χάνει, 1-0 η Λάτσιο την Νάπολι (VIDEO)

Με Ιμόμπιλε... δεν χάνει, 1-0 η Λάτσιο την Νάπολι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λάτσιο κέρδισε και την Νάπολι, με 1-0 και πλέον μπορεί να κοιτάει στα μάτια Ίντερ και Γιουβέντους. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε σκόραρε το μοναδικό τέρμα του αγώνα και έφτασε στα 20 στο πρωτάθλημα.

Ήταν 19 Οκτωβρίου του 2019 όταν η Λάτσιο χάριζε βαθμούς σε αντίπαλο της. Τότε, η Αταλάντα σκόραρε τρεις φορές στο «Ολίμπικο» και έπαιρνε την ισοπαλία. Πλέον, η Λάτσιο τρέχει το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί στην Serie A, επικράτησε και της Νάπολι με 1-0 και μετρά 10 συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, στον δρόμο της… καταδίωξης των πρωτοπόρων Ίντερ και Γιουβέντους.

Και πώς θα μπορούσε να κάνει αλλιώς, από τη στιγμή που διαθέτει το υπερόπλο, που ακούει στο όνομα Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, έδωσε ξανά τη λύση για τους Λατσιάλι, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 82′ και έφτασε έτσι τα 20 γκολ σε 18 αγώνες.

Έτσι, η εκπληκτική ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έφτασε τους 42 βαθμούς, μόλις τρεις λιγότερους από όσους έχουν Ίντερ και Γιουβέντους, με τα δικά τους παιχνίδια της αγωνιστικής, βέβαια, να εκκρεμούν. Από την πλευρά της η Νάπολι επέστρεψε στην φετινή κανονικότητα της, έμεινε μακριά από τη νίκη για δέκατη φορά στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της και μοιραία βλέπει τον στόχο της Ευρώπης να ξεμακραίνει όλο και περισσότερο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X