Ο Ανάκογλου φεύγει από Λαμία, φλερτάρει με Παναχαϊκή

Ο Ανάκογλου φεύγει από Λαμία, φλερτάρει με Παναχαϊκή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Ανάκογλου δεν βρήκε την Ιθάκη του ούτε στη Λαμία από την οποία αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα.

Σύμφωνα με το Sportime, o πρώην παίκτης της ΑΕΚ το βράδυ της Παρασκευής είχε μια συζήτηση με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Χρειάζεται χρόνο, ρυθμό και παιχνίδια για να πάρει μπρος από τους πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς του. Και ο Ακης Μάντζιος δεν μπορεί να του το προσφέρει αυτό στη Λαμία.

Χρειάζεται μία ομάδα που θα παίζει σταθερά και αυτό ήταν κάτι που συνειδητοποίησε ο ίδιος και αποτέλεσε τον δεύτερο λόγο του διαζυγίου. Ο Ανάκογλου την Παρασκευή (10/1) είχε μία συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας και εκεί ουσιαστικά γράφτηκε ο επίλογος. Ο στόχος του είναι να πάει κάπου που να νιώσει ξανά σημαντικός. Το πιο πιθανό είναι να κλείσει στην Παναχαϊκή εκτός και αν τελευταία στιγμή μπήκε «σφήνα» κάποια ομάδα. Οι Πατρινοί πάντως διαρρέουν ήδη συμφωνία με τον πρώην αρχηγό της ΑΕΚ στα δύσκολα χρόνια της Γ’ και Β’ εθνικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X