Καλογιαννίδης: «Δύσκολο το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Φίλιππος Καλογιαννίδης γράφοντας στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, τονίζει πως το ματς του Κολοσσού κόντρα στην ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Φίλιππος Καλογιαννίδης:

Παλεύουμε για τη νίκη σε όλους τους αγώνες

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Δυστυχώς για εμάς η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά και όπως θα θέλαμε. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα και κόντρα σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε.

Ήμασταν κοντά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, αλλά δυο-τρεις λάθος επιλογές μας, όπως και οι βολές του Πανιωνίου άνοιξαν τη διαφορά και έτσι ηττηθήκαμε. Όπως έχουμε πει ξανά, δεν υπάρχει χρόνος να μένουμε στα προηγούμενα παιχνίδια και θα πρέπει να κοιτάμε μπροστά.

Σκοπός μας είναι να παλεύουμε για τη νίκη είτε παίζουμε στην έδρα μας, είτε μακριά από αυτή και τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας κόντρα στην ΑΕΚ. Μία ομάδα που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε φοβερή φόρμα.

Βέβαια, έρχεται από ένα κακό ευρωπαϊκό ματς που έκανε στο Βέλγιο και ηττήθηκε από την Άντβερπ, όπου μακάρι να έκανε αυτή την εμφάνιση και με εμάς. Παραμένει, όμως, μία ομάδα με ποιότητα και πολλές λύσεις και θα δούμε πως θα παρουσιαστεί απέναντί μας.

Εμείς, όπως είπα, χτυπάμε κάθε παιχνίδι και ειδικά αυτά που είναι στην έδρα μας. Οπωσδήποτε δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στην ΑΕΚ να βρει ρυθμό και θα πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Φίλιππος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X