Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-3: Επική ματσάρα και πρόκριση για τους «ροχιμπλάνκος» στον Τελικό του Copa del Rey!

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-3: Επική ματσάρα και πρόκριση για τους «ροχιμπλάνκος» στον Τελικό του Copa del Rey!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε την Μπαρτσελόνα με 3-2  και πέρασε στον τελικό του Copa del Rey!

Η πρώτη φάση ήρθε στο 22’ όταν ο Μέσι έπαιξε το ‘1-2’ με τον Τζόρντι Αλμπα αλλά το δυνατό σουτ του απέκρουσε ο Ομπλακ και η πολιορκία συνεχίστηκε.

Στο 32’ είχαν τη μοναδική φάση τους οι Rojiblancos με το φάουλ του Ερέρα που έβγαλε ο Νέτο και στη συνέχεια οι Καταλανοί έφτασαν κοντά μετά την ανάποδη κεφαλιά του Γκριεζμάν. Ο Γάλλος, πρώην άσος της Ατλέτικο, στο 40’ έφτασε κοντά στο να πληγώσει την πρώην ομάδα του, όμως μετά την εκπληκτική πάσα του Σουάρες, ο Ομπλακ τον νίκησε στο τετ-α-τετ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ με τον Ζοάο Φέλιξ να δίνει στον Κορέα που πέρασε ωραία για τον Κόκε κι αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 51′ η Μπαρτσελόνα έφερε το ματς στα ίσα με τον Βιδάλ να βγάζει σέντρα για τον Σουάρες, αυτός κατέβασε, άφησε για τον Μέσι, που έκανε το 1-1. Στο 58′ Μπαρτσελόνα πέτυχε την ολική ανατροπή με τον Ζόρντι Άλμπα να βγάζει σέντρα για τον Σουάρες που πήρε την κεφαλιά, ο Όμπλακ έκανε ακόμα μία απίθανη επέμβαση αλλά ο Γκριεζμάν πήρε το ριμπάουντ και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στο 80ο λεπτό η Ατλέτικο κέρδισε πέναλτι, με τον Μοράτα ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση, κάνοντας το 2-2.

Στο 86′ η Ατλέτικο έφερε τούμπα το ματς με τον Μοράτα να περνά ωραία για τον Κορέα που σε τετ-α-τετ με τον Νέτο πλάσαρε, ο κίπερ των «μπλαουγκράνα» απέκρουσε αλλά η μπάλα του έκανε το χατίρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-3.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X