Το παραδέχθηκε μέχρι και ο Περέιρα: Καθαρό πέναλτι του Αλμπάνη με τη Λαμία

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Παρά τις προσπάθειες του Τάσου Κάκου, που προκάλεσε μέχρι και την έκρηξη του Δημήτρη Μελισσανίδη, υπήρξε παραδοχή ακόμα και από τον Περέιρα ότι υπήρχε καθαρό πέναλτι πάνω στον Αλμπάνη στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Λαμία.

Σε σεμινάριο που έγινε στους διαιτητές και στους επόπτες της Super League 1, αναλύθηκαν φάσεις από τα παιχνίδια της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με της Λαμία έγινε παραδοχή απ’ όλους τους αρμοδίους ότι υπήρχε καθαρό πέναλτι πάνω στον Αλμπάνη. Μια παράβαση που στέρησε τότε στην Ένωση τους 3 βαθμούς, έτσι και με αυτό τον τρόπο η ΑΕΚ παίρνει ηθική δικαίωση για μια καθαρή παράβαση. Όσο και αν προσπάθησαν να «κρυφτούν» επικοινωνιακά, η αλήθεια βγήκε στην φόρα…

Συγκεκριμένα :

1. Για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: η ετυμηγορία είναι πως υπήρξε πέναλτι και στην φάση του Καμαρά με τον Μπουζούκη αλλά και στην φάση του Μπα με τον Μακέντα.
2. Για το ματς Ξάνθη – Ολυμπιακός: ότι έγινε πέναλτι στον Ελ Αραμπί από τον Αμπάντ στην Ξάνθη που λανθασμένα δεν καταλογίστηκε
3. Για το ματς Βόλος – Ολυμπιακός: ότι λανθασμένα ακυρώθηκε το γκολ του Σουντανί ως οφσάιντ. Για την συγκεκριμένη φάση η ανάλυση ανέφερε πως η φάση ήταν πιο δύσκολη εξαιτίας του ότι δεν ήταν ξεκάθαρη η γραμμή του οφσάιντ στο VAR .
4. Για το ματς Λαμία – ΑΕΚ: ότι υπάρχει πέναλτι του Ρόμανιτς στον Αλμπάνη, το οποίο επίσης δεν δόθηκε.
Όλες οι φάσεις αναλύθηκαν με βίντεο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X