Ο Ισμαέλ Μπλάνκο μπήκε ήδη στην «Αγιά Σοφιά» (ΦΩΤΟ)

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο μπήκε ήδη στην «Αγιά Σοφιά» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πρόσωπο των ημερών έχει εξελιχθεί ο Ισμαέλ Μπλάνκο που επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αιγάλεω της Football League. Ο Αργεντινός φορ που ανακοινώθηκε την περασμένη Τρίτη από το Σίτι, προσπαθεί να προσαρμοστεί ξανά στην χώρα που πέρασε τις καλύτερες επαγγελματικές στιγμές του.

Όπου σταθεί και όπου σταθεί μιλά για την ΑΕΚ. Το όνομα του άλλωστε είναι συνυφασμένο με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Σε μια συνέντευξη μάλιστα μετά την επιστροφή του ανέφερε πως θα έπαιζε και… τζάμπα στην ΑΕΚ ξανά, ενώ είχε τονίσει πως ήθελε πολύ να μπει στο υπό ανέγερση γήπεδο της Ένωσης.

“Θα γύριζα χωρίς λεφτά να παίξω για την ΑΕΚ. Δωρεάν για να βοηθήσω την ομάδα που αγάπησα όσο καμία άλλη από όλες ούσες έπαιξα με τον φανταστικό κόσμο της. Το λέω και το πιστεύω ότι θα γύριζα χωρίς να πάρω χρήματα. Θέλω να γυρίσω πίσω και να κλείσω την καριέρα μου στην Αγιά Σοφιά», είχε πει χαρακτηριστικά.

Φαίνεται μάλιστα πως ήδη μπήκε στον Ναό της ΑΕΚ. Σε φωτογραφία που ανάρτησε ο πρώην συμπαίκτης του και άνθρωπος που έκανε το deal για να έρθει ξανά στην Ελλάδα, ο Αντώνης Ρίκκα φαίνεται πως έκανε μια βόλτα εκεί όπου τα όνειρα ζωντανεύουν ξανά.

Δείτε την φωτογραφία:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X