Αντβέρπ - ΑΕΚ 73-61 (ΤΕΛΙΚΟ)

Εικόνες από το Αντβέρπ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (21:00, ΕΡΤ Sports, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) την Αντβέρπ στην Αμβέρσα για την 10η αγωνιστική του Basketball Champions League με στόχο να πάρει τη νίκη -που θα είναι η 17η στα τελευταία 18 παιχνίδια- και να παραμείνει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ άλλωστε, η ΑΕΚ έχει γίνει το αφεντικό για την πρωτιά του ομίλου και αν συνεχίσει με την ίδια φορά δεν υπάρχει κάποια ομάδα στον… ορίζοντα για να τη σταματήσει

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει δυο… δρόμους. Να παραμείνει συγκεντρωμένη και παρά τη κούραση να αγωνιστεί όσο χρειάζεται για να νικήσει ή να παρασυρθεί από τον θρίαμβο της Κυριακής και να χάσει τη συγκέντρωσή της. Βέβαια, τόσο ο Έλληνας κόουτς, όσο και το επιτελείο του έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στη πνευματική προετοιμασία της ομάδας όλο αυτό το διάστημα και οφείλουμε να τους δείξουμε εμπιστοσύνη.

Η 12αδα της ΑΕΚ: Ρέι, Τσάλμερς, Λάνγκφορντ, Ματσιούλις, Κακλαμανάκης, Χρυσικόπουλος, Γκίκας, Μαυροειδής, Σαντ Ρος, Γιαννόπουλος, Σλότερ, Γκραντ.

Παρακολουθείστε Live της αναμέτρηση: 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X