Έτοιμη για «βόμβα» με Τάνκοβιτς είναι η ΑΕΚ

Έτοιμη για «βόμβα» με Τάνκοβιτς είναι η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μουαμέρ Τάνκοβιτς!

Η μεταγραφή του Μουαμέρ Τάνκοβιτς στην Τζένοα χάλασε τελευταία στιγμή και ο Σουηδός εξτρέμ έμεινε στην Χάμαρμπι. Κάτι που ενεργοποίησε Ίλια Ίβιτς και ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να ετοιμάζονται για μεγάλο κόλπο.

Ο Τάνκοβιτς δεν τα βρήκε με την Τζένοα και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport 24, o Ίλια Ίβιτς θα προσπαθήσει να τον φέρει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο στην ΑΕΚ.

Η περίπτωση του είχε απασχολήσει πριν περίπου 2 μήνες τον «δικέφαλο», όμως τότε όλα έδειχναν ότι θα καταλήξει στην Τζένοα. Η μεταγραφή του χάλασε και η Ένωση ενεργοποιήθηκε ξανά για την περίπτωση του.

Φυσικά, παραμένει μία δύσκολη περίπτωση για την ΑΕΚ, ακόμα περισσότερο για τον Ιανουάριο, ωστόσο το γεγονός ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, δίνει τη δυνατότητα στον τεχνικό διευθυντή να παίξει σε δύο ταμπλό. Είτε φτάνοντας σε μία συμφωνία για να αποκτηθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, είτε υπογράφοντάς τώρα για το καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X