Καταθέσεις Βούλγαρων: «Ήταν φονική ενέδρα, δεν υπάρχει κανένα “ραντεβού” με κανέναν»

Καταθέσεις Βούλγαρων: «Ήταν φονική ενέδρα, δεν υπάρχει κανένα “ραντεβού” με κανέναν»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια καθημερινά για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν οι Βούλγαροι οπαδοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και είχε τραγικό απολογισμό τον χαμό του 28χρονου Τόσκο Μποζαντζίσκι.

Όπως τόνισαν δύο από τα θύματα της άνανδρης επίθεσης που δέχθηκαν, ο Νικολάι και ο Ιωάννης (Βούλγαροι οπαδοί της Μπότεφ και του Άρη), δεν υπήρχε κανένα «ραντεβού» οπαδών.

Αναλυτικά είπαν στις Αρχές κατά την προανάκριση:

«Ήταν φονική ενέδρα. Δεν υπάρχει κανένα “ραντεβού” με κανέναν αντίπαλο οπαδό. Ήμασταν εννιά Βούλγαροι και τρεις Έλληνες οπαδοί και πίναμε καφέ, όταν κατά την αποχώρησή μας και χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό μας περίμεναν περίπου 20 άτομα, φορώντας full face».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος Τάσος Καραλίγκας, ο προσφέρθηκε οικειοθελώς να αναλάβει την υπόθεση -έχοντας εξουσιοδότηση από την ΑΣ και την στήριξη της ΠΑΕ Άρης- έκανε λόγο για καρτέρι θανάτου που σκοπό είχε να χυθεί αίμα.: «Πρέπει να προηγήθηκε ειδοποίηση με τηλεφώνημα, δεν ήταν τυχαία εκεί αυτοί που έκαναν επίθεση. Τους είχαν παρακολουθήσει από πριν γιατί ξέρανε που ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο του 28χρονου, μια Μερσεντές, το οποίο το είχαν καταστρέψει».

Συνεχίζοντας ο γνωστός δικηγόρος σημειώνει: «Η αστυνομία συλλέγει υλικό γύρω από την υπόθεση και διενεργείται προανάκριση. Υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι εξετάζονται. Επίσης σχολιάζοντας το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 28χρονου μας εξήγησε πως: «Επειδή εμπλέκεται το προξενείο της Βουλγαρίας και υπάρχει μεγάλη γραφειοκρατία θα χρειαστεί να περάσουν περίπου δυόμιση μήνες για να ολοκληρωθεί η σύνταξη του πορίσματος. Δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη ενημέρωση».

Τέλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι από αρκετά ΜΜΕ αναφέρθηκε λανθασμένα ότι επρόκειτο για «ραντεβού θανάτου» ανάμεσα σε οπαδούς: «Είμαστε σε συνεργασία με τον ερασιτέχνη και την ΠΑΕ Άρης και συλλέγουμε υλικό, ώστε να υποβάλλουμε μηνύσεις και αγωγές σε όποιον προσβάλει την μνήμη του νεκρού. Ήταν ξεκάθαρα καρτέρι θανάτου… Δεν προκάλεσαν κανέναν, ήρθαν για το Άρης-ΠΑΟΚ το Σάββατο,έπιναν καφέ την Κυριακή φορώντας φανέλες και του Άρξ. Ο κύριος Καρυπίδης έχει πάρει προσωπικά το θέμα και τους έχει διαθέσει την καλύτερη δικηγορική υπεράσπιση. Όταν έρθει η ώρα θα διοριστεί ο δικηγόρος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X