Το παράδειγμα των Λιβάγια - Βέρντε: Οι πιο... αλτρουϊστές εκτελεστές πέναλτι! (VIDEO)

Το παράδειγμα των Λιβάγια - Βέρντε: Οι πιο... αλτρουϊστές εκτελεστές πέναλτι! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε ομάδα έχει τους δικούς της εκτελεστές πέναλτι, φάουλ, παίκτες ειδικών καταστάσεων που προκύπτουν έπειτα από πολλές ώρες δουλειάς στη προπόνηση. Στην ΑΕΚ πρώτος εκτελεστής πέναλτι είναι ο Πέτρος Μάνταλος, δεύτερος ο Νέλσον Ολιβέιρα και τρίτος ο Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης φορ είχε την ευκαιρία να κάνει χατ τρικ με τον Παναιτωλικό, έχοντας κερδίσει ο ίδιος μάλιστα το πέναλτι, αλλά δεν σκέφτηκε εγωιστικά. Ο Ντανιέλε Βέρντε του ζήτησε να το χτυπήσει ώστε να αφιερώσει το γκολ στη νεογέννητη κόρη του και ο Λιβάγια δεν του αρνήθηκε. Η αγκαλιά τους κατά τους πανηγυρισμούς τα έλεγε όλα για το πόσο ευτυχισμένος ήταν ο Ιταλός 23χρονος εξτρέμ.

Πολλές φορές στα ευρωπαϊκά γήπεδα πάντως έχει παρατηρηθεί το ίδιο φαινόμενο. Παίκτες που παίρνουν σχεδόν πάντα τα πέναλτι, να τα κάνουν… δώρο σε κάποιον άλλον για τους δικούς τους λόγους. Πρόσφατο παράδειγμα ήταν αυτό του Ρομέλου Λουκάκου που σκοράρει συνεχώς το τελευταίο διάστημα και πηγαίνει ολοταχώς για μια χρονιά-ρεκόρ για το δεδομένα του. Προτίμησε να μην χτυπήσει εκείνος το πέναλτι αλλά ο νεαρός Πολιτάνο που ευστοχώντας σημείωσε το πρώτο τέρμα της καριέρας τους.

Αρκετές φορές έχει κάνει κάτι ανάλογο και ο Λιονέλ Μέσι δίνοντας πέναλτι σε Σουάρεζ, Κοουτίνιο, Νεϊμάρ, ακόμα και στον Μασεράνο. Ενώ αντίστοιχο παράδειγμα έχουν ακολουθήσει και οι Σαλάχ με τον Φιρμίνο, ο Σέρχιο Ράμος με τον Μοράτα.

Δείτε το όμορφο βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X