Με... φόρα για να παραμείνει πρώτη σήμερα η ΑΕΚ (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Με... φόρα για να παραμείνει πρώτη σήμερα η ΑΕΚ (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

ΑΕΚ με… φόρα για να παραμείνει αφεντικό!

Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει σήμερα (21:00, ΕΡΤ Sports, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) την Αντβέρπ στην Αμβέρσα για την 10η αγωνιστική του Basketball Champions League με στόχο να πάρει τη νίκη -που θα είναι η 17η στα τελευταία 18 παιχνίδια- και να παραμείνει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ άλλωστε, η ΑΕΚ έχει γίνει το αφεντικό για την πρωτιά του ομίλου και αν συνεχίσει με την ίδια φορά δεν υπάρχει κάποια ομάδα στον… ορίζοντα για να τη σταματήσει.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει δυο… δρόμους. Να παραμείνει συγκεντρωμένη και παρά τη κούραση να αγωνιστεί όσο χρειάζεται για να νικήσει ή να παρασυρθεί από τον θρίαμβο της Κυριακής και να χάσει τη συγκέντρωσή της. Βέβαια, τόσο ο Έλληνας κόουτς, όσο και το επιτελείο του έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στη πνευματική προετοιμασία της ομάδας όλο αυτό το διάστημα και οφείλουμε να τους δείξουμε εμπιστοσύνη.

Ντεμπούτο Γκραντ και επανεμφάνιση Τσάλμερς

Πέραν του Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Μάλιστα, θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Τζεράι Γκραντ ο οποίος αν και ήταν δηλωμένος για το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο. Ο Αμερικανός ψηλός είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί πάντως καθώς μόλις λίγες μέρες πριν έρθει στην Ελλάδα προπονούταν κανονικά με την Στρασμπούρ. Αν μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» καταφέρουν να πάρουν από νωρίς μια διαφορά τότε κατά πάσα πιθανότητα θα τον δούμε περισσότερο στο παρκέ ώστε να πάρει ανάσες και ο Μάρκους Σλότερ.

Στην διάθεση του Παπαθεοδώρου είναι και ο Μάριο Τσάλμερς που μπορεί να βγήκε ξανά από την λίστα της Basket League, αλλά στο BCL μπορεί να αγωνιστεί κανονικά και αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο.

Η Αντβέρπ

Η Αντβέρπ, από την πλευρά της θα υποδεχτεί την ΑΕΚ χωρίς άλλα περιθώρια για απώλειες, καθώς οι πιθανότητές της για πρόκριση στην επόμενη φάση είναι πλέον ελάχιστες, μιας και βρίσκεται στη τελευταία θέση της κατάταξης. Ο Κριστόφ Μπεγκίν θα έχει στη διάθεσή του τον Στεφ Μπραντς, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση με την βελγική ομάδα.

Βαθμολογία και πρόγραμμα

Τα αποτελέσματα:

Ράστα Βέχτα-Χάποελ Ιερ. 74-83
Σαν Μπούργκος-Μπαντίρμα 92-84
Ορτέζ-Άνβιλ 85-77
Αντβέρπ-ΑΕΚ (8/1)

Η βαθμολογία

1. Χάποελ Ιερουσαλήμ 7-3
2. AEK 7-2
3. Σαν Πάμπλο Μπούργκος 6-4
4. Ράστα Βέχτα 5-5
5. Άνβιλ 5-5
6. Μπαντίρμα 4-6
7. Ορτέζ 3-7
8. Αντβέρπ 2-7

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X